Principi d'acord entre FC Barcelona i Joel Parra

Principi d'acord entre FC Barcelona i Joel Parra

L'operació està pendent que l'aler barceloní de 23 anys passi la revisió mèdica

El FC Barcelona i Joel Parra han arribat a un principi d’acord, pendent encara de la revisió mèdica, per les properes quatre temporades, fins al 30 de juny del 2027. 

Jugador generacional

De 23 anys i 202 centímetres, Joel Parra s’ha convertit en un gran de primer nivell en el panorama nacional. Ha estat un dels referents del Joventut de Badalona en aquest últim curs i també ha disputat ja 26 partits amb la selecció espanyola.

Parra ha jugat aquest curs un total de 40 partits a la Lliga Endesa amb una mitjana de 26 minuts, 9,6 punts, 5,5 rebots i 12,2 de valoració. Tot i la seva curta edat ja ha acumulat 154 partits en la competició domèstica. El seu lideratge i rauxa a la pista, que no es tradueix en les xifres, ha estat creixent i fonamental en el bon paper de la Penya.

Sempre a més

Pel que fa a Europa, a l’Eurocup, Parra ha jugat aquest curs 2022/23 un total de 21 partits amb unes xifres excepcionals: 12,9 punts (49% en triples), 3,9 rebots i un 14,4 de valoració. Des del curs 2019/20 Parra ha disputat un total de 73 partits europeus.

Així doncs, el Barça arriba a un principi d'acord amb un jugador de present, amb gran projecció i que temporada rere temporada ha anat creixent des de la posició d’aler.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut