Arriba el Valencia per tancar la setmana

Arriba el Valencia per tancar la setmana

La Lliga Endesa torna diumenge (12.30h) al Palau

El Barça rep aquest diumenge (12.30h, #Vamos) el Valencia Basket, en un partit corresponent a la jornada 19 de la Lliga Endesa. El conjunt blaugrana tancarà així una setmana de tres partits al Palau amb un nou test d’alçada, contra un rival classificat per a la Copa del Rei i en plena lluita per entrar als play-off de l’Eurolliga.

El rival

El Valencia arriba al Palau després de completar un calendari idèntic aquesta setmana a Europa. Els d’Álex Mumbrú van guanyar dimarts davant el Bayern (82-73) i van perdre dijous contra el Maccabi (93-94). L’equip taronja, amb 9 victòries i 9 derrotes a la Lliga, és el tercer major anotador per partit a l’ACB (86,22 punts) i el segon en triples anotats per partit (11 de mitjana).

Els líders del Valencia són Jasiel Rivero (15,8 punts i 5,2 rebots per partit), Chris Jones (12,2 punts i 4,6 assistències per partit), Bojan Dubljevic (10 punts i 6,9 rebots per partit) i James Webb (9,6 punts per partit). Cal tenir en compte altres noms com el recent incorporat Shannon Evans, López-Arostegui o Prepelic.

El Barça

Per la seva banda, el Barça acumula 15 victòries i 3 derrotes a la Lliga Endesa, balanç que el fa estar colíder a la classificació. Els blaugranes han guanyat ja dos partits aquesta setmana, dimarts al Maccabi i dijous al Bayern, i buscaran tancar la setmana amb tres triomfs de tres intents.

Al marge dels resultats, la principal novetat abans de rebre el Valencia és la inclusió parcial als entrenaments grupals de Sergi Martínez, fora de les pistes des de principis d’octubre per una lesió al genoll.

La prèvia, a la Barça Store amb el femení

Abans del partit, des de les 11h del matí, les jugadores del Barça CBS estaran a la Barça Store del Camp Nou atenent els aficionats, com a prèvia del partit de Lliga Femenina Endesa que jugaran al Palau Blaugrana el proper 19 de febrer (Barça CBS-Valencia Basket).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut