El Barça CBS presentarà aquest diumenge el seu partit al Palau

El Barça CBS presentarà aquest diumenge el seu partit al Palau

Les jugadores signaran autògrafs a la Barça Store Camp Nou

El Barça CBS farà aquest diumenge 5 de febrer, a la Barça Store del Camp Nou, la presentació del seu partit de Lliga Femenina Endesa al Palau Blaugrana del proper 19 de febrer, davant el Valencia Basket. L’equip femení signarà autògrafs als aficionats que s’apropin a la botiga a partir de les 11h del matí, coincidint amb la prèvia del partit homòleg, el Barça-Valencia masculí (diumenge, 12.30h).

A més, a partir de les 11.45h, el directiu responsable, Miquel Camps, les capitanes de l’equip, Itziar Llobet i Marta Canella, i l’entrenador blaugrana, Isaac Fernández, atendran als mitjans de comunicació des de l’espai de bàsquet de la botiga.

El Barça CBS, actual sisè classificat a la màxima competició espanyola, i amb el passaport aconseguit per la Copa de la Reina, tornarà al Palau Blaugrana després de l’èxit rotund del Barça CBS-Alcobendas de la passada temporada. La nova cita és diumenge 19 de febrer a les 12h.

Aquell partit, amb quasi 4.000 espectadors a les graderies, va servir com a llançament per l’ascens del Barça CBS a la Lliga Femenina Endesa, on està demostrant un gran nivell en el seu any de debut.

L’equip liderat a la pista per jugadores de la talla d’Anna Cruz, Marta Canella o Ruth Hamblin-Davis buscarà traslladar al Palau Blaugrana la seva fortalesa com a local.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut