Viu l’ACB al Palau Blaugrana

Viu l’ACB al Palau Blaugrana

Consulta el calendari de partits per venir a animar l’equip de Saras en la temporada lliguera 2022/23

La temporada 2022/23 agafa més forma. Després de conèixer les dates de l’Eurolliga, aquest dimarts 9 d’agost l’ACB ha detallat el calendari de la Lliga Endesa
 
D’aquesta manera, l’afició blaugrana ja pot començar a marcar en vermell els duels que es disputen al Palau Blaugrana. Per animar a l’elenc de Sarunas Jasikevicius a partir d’aquest divendres 12 d’agost es podran adquirir entrades per omplir el temple barcelonista.

Els culers tindran a disposició diferents promocions

Els socis i sòcies del FC Barcelona podran gaudir de fins a un 50% de descompte en les entrades en determinats partits. Però les ofertes i els descomptes no tenen aturador, ja que al llarg d’aquesta campanya els culers tindran més ofertes. 
 
Venir en equip a veure el Barça de bàsquet té premi! Perquè per l’adquisició de 3 o més entrades estarà disponible el codi FCB25. Una promoció que suposarà un 25% de descompte en la compra final de les localitats del Palau Blaugrana. 
 
A més a més, l’afició barcelonista podrà aprofitar l'earlybird i fer-se amb les teves entrades amb un 15% de descompte amb el codi ACB15. Una oferta que vola, ja que només estarà disponible fins al 31 d’agost.
 
No deixis escapar aquestes oportunitats per venir a veure Lliga Endesa al Palau Blaugrana i animar el Barça de Saras!

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut