Definit el calendari de la Lliga Endesa

Definit el calendari de la Lliga Endesa

Els de Saras debutaran el pròxim divendres 30 de setembre a Gran Canaria i disputaran el primer Clàssic ja el 2023

L'ACB ha fet públics ja els horaris de cara a la fase regular de la pròxima temporada de la Lliga Endesa. Així, els homes de Šarūnas Jasikevičius debutaran a la pista del Gran Canaria. Ho faran aquest el pròxim 30 de setembre (un divendres) a les 19:00 hores. 

El debut al Palau Blaugrana serà dos dies després. Els blaugranes s'enfrontaran al Cazoo Baskonia el diumenge 2 d'octubre a les 20:00 en l'estrena de l'equip davant de l'afició culer en la segona jornada de la Lliga Endesa.

El primer derbi català el viurem a la quarta jornada. Els homes de Saras visitaran la pista del Baxi Manresa el 15 d'octubre a les 20:45 hores. A la jornada 8, tot just dues setmanes després de rebre al recentment ascendit Bàsquet Girona al Palau Blaugrana, veurem el primer enfrontament amb el Joventut de Badalona. Serà el diumenge 20 de novembre a les 18:30 hores a l'Olímpic de Badalona.

El Clàssic, al 2023

El primer Clàssic de la temporada no el viurem fins passat el Cap d'Any. Serà el 2 de gener de 2023 a la jornada 14 de campionat quan l'equip visiti la pista del Reial Madrid. L'horari oficial d'aquest clàssic és a les 21:00 hores.

La segona volta del campionat es donarà a finals de gener, concretament, el dissabte dia 28 a les 20:45 hores, quan el Barça visitarà el Pavelló Municipal de Girona-Fontajau per tornar-se a enfrontar a l'equip gironí.

La tornada de l'enfrontament contra el Joventut de Badalona la viurem el 25 de març al Palau Blaugrana. Els dos equips metropolitans s'enfrontaran a les 20:45 en la 24a jornada de la fase regular.

El segon Clàssic de la Lliga Endesa aquesta temporada no es donarà fins a la 27a jornada. Serà el diumenge 16 d'abril a les 18:30 al Palau Blaugrana.

La fase regular acaba al Palau Blaugrana

Finalment, el Barça tancarà aquesta fase regular de la lliga Endesa al Palau Blaugrana davant l'UCAM Múrcia. L'horari concret d'aquesta 34a i última jornada encara no ha estat definit per part de l'organització de la competició, però sabem que serà al cap de setmana del 20 i 21 de maig.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut