Saras:

Saras: "Hem tingut falta d'atenció en els detalls"

El tècnic blaugrana ha assegurat que "cal donar les gràcies a l'afició, és una nit molt difícil"

"Hem tingut manca d'atenció als detalls", ha afirmat Saras en la roda de premsa posterior a la derrota a les semifinals de la Final Four de l'Eurolliga davant el Reial Madrid. "És molt difícil entendre que un entrenador a la Final Four, que va 11 a dalt del descans, digui als jugadors que no ho estan fent bé. Això és el que he dit jo al descans. No m'agradava com estàvem jugant, perquè estàvem anotant i ells fallant molt, però en 40 minuts això s'iguala", ha afegit el tècnic blaugrana.

 

Saras també s'ha referit a la defensa: "Hem anotat 83 punts, suficients per guanyar amb la nostra defensa habitual. Però el Madrid n'ha anotat 86, 52 a la segona part. Inacceptable. Hem estat jugant malament, però bé anotant".

Saras: "Volem donar-li les gràcies a l'afició"

El tècnic culer ha volgut agrair a l'afició tot el suport: "El missatge a l'afició és donar-li les gràcies. És una nit molt difícil per a l'afició i per a nosaltres". "Aquesta pot ser la nostra derrota més dura. La derrota de l'any passat a la final va ser molt dura. El nostre estat anímic crec que ha d'estar malament", ha afegit Saras.

Finalment, el tècnic del Barça s'ha referit a com ha de recuperar-se l'equip: "Per recuperar l'equip cal sortir d'aquí, dormir i aixecar-se. Cadascú s'ha de mirar al mirall. No hi ha cap fórmula. Han de saber que queda un títol molt important per jugar".

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut