Barça - Reial Madrid: S'escapa l'accés a la final (83-86)
Ofert per

Els de Saras es veuen superats pel conjunt blanc i es queden a les portes de lluitar pel títol

No ha pogut ser. El Barça es queda a les portes la final de l'Eurolliga. Els de Saras s'han vist superats pel Reial Madrid en un partit igualat i en què els blaugrana han arribat a guanyar de 13 punts al tercer període, però han vist com el conjunt blanc agafava el domini del marcador a la segona meitat. En un final amb opcions blaugrana el conjunt blanc s'ha acabat imposant 83-86. Nikola Mirotic, amb 26 punts, ha estat el màxim anotador blaugrana.

Inici igualat

El Barça ha vist com el Reial Madrid es mostrava més encertat en els primers compassos del matx (8-14, min 5). Els de Saras han corregit els errors ofensius amb el pas dels minuts i amb Davies i Mirotic com a referents ofensius els blaugrana han igualat el matx (15-15, min 8). Igualtat màxim que també reflectia el marcador al final dels 10 primers minuts (19-19).

Bons minuts culers

En el segon període els culers han vist com el Reial Madrid enllaçava diverses jugades encertades i se situava cinc punts per damunt (20-25, min 11). Però els de Saras han sabut trobar opcions bones en atac, amb un Brandon Davies imponent i amb bon encert des del triple. Precisament tres punts de Laprovittola situaven el Barça amb el màxim avantatge dels culers (39-33, min 18).

Els bons minuts culers s'han mantingut davant un conjunt blanc poc encertat ofensivament. El Barça ha pogut marxar al descans amb 11 punts a favor (45-34). Nikola Mirotic, amb 14 punts, ha estat el culer més destacat al descans.

El Madrid capgira l'avantatge blaugrana

Un inici de tercer període irregular ha permès que el Reial Madrid retallés l'avantatge culer (47-41, min 23). Però els de Saras han reaccionat i han tornat a situar-se dins del partit amb un parcial de 7-2. Un triple de Mirotic tornava l'avantatge culer als 11 punts i feia vibrar als culers desplaçats a Belgrad (54-44, min 25).

Uns minuts de desencert culer han tornat a ajustar el marcador (56-53, min 28). Un parcial final de 11-26 a favor del conjunt blanc ha deixat al Reial Madrid per davant en el marcador (56-60).

S'escapa la final

Els blaugrana no han pogut acabar de trobar l'eficàcia en atac davant un conjunt blanc que dificultava qualsevol acció dels de Saras (59-66, min 33). Els blaugrana han aconseguit neutralitzar la diferència i encarar el tram final per darrere (79-82). Una cistella d'Abrines ha situat el 81-82 a 16.2 pel final. El Reial Madrid s'ha mostrat més encertat en els darrers compassos i s'ha endut el triomf per 83-86.