Barça - Maccabi: Derrota en un tancament vistós de Lliga Regular (80-104)
Ofert per

Barça - Maccabi: Derrota en un tancament vistós de Lliga Regular (80-104)

En un partit sense transcendència per als culers, els de Saras no han estat capaços d'aturar l'atac de l'elenc de Tel-Aviv tot i mostrar també quirats a l'hora d'anotar

El Palau Blaugrana ha viscut un vistós Barça - Maccabi en el tancament de la Lliga Regular. Ambdós conjunts han aportat arguments de quirats per endur-se la victòria, però ha estat el conjunt israelià qui s'ha mantingut molt més efectiu en atac i en defensa. D'aquesta manera, els de Saras, que no es jugaven res, han perdut en el darrer matx abans d'afrontar els quarts de final europeus contra el Bayern de Munic

Ambdós costats exhibeixen 'show time' 

El Barça s'ha presentat oferint espectacle al Palau Blaugrana. Un triple d'Abrines i una esmaixada de Nnaji han començat pintant l'electrònic de blaugrana en aquesta darrera jornada de la Lliga Regular de l'Eurolliga. Un partit intranscendent pels de Saras, que, no obstant això, han mostrat ambició, personalitat i fam de victòria des d'aquest inici. I és que un Barça - Maccabi mai decep. En un context elèctric, el matx ha navegat en l'intercanvi de cistelles

En conseqüència, les defenses han vist com successivament se sumaven punts. Més permeable la rereguarda barcelonista que ha presenciat el distanciament israelià, sustentat també en la millora de les prestacions de vigilància. Abrines, Mirotic, Exum i Sanli han estat els culers a trobar més escletxes. 23-27 en finalitzar el primer quart que ha tingut recorregut en el segon quart. On l'elenc de Tel-Aviv ha posat més atractiu i més anotació

La tendència escassa de punts culers ha virat amb el canell calent del 21, amb l'embranzida de l'1 i amb la qualitat del 33. Tres figures que han fet aixecar els espectadors, però insuficients per contrarestar la diferència visitant: 46-57, al descans. 

Recital de Nnaji  

A la represa, ambdós conjunts han tingut la voluntat de continuar exhibint accions de quirats. Dues esmaixades, una per costat, han reobert el matx. Sens dubte, que Nnaji ha estat el nom propi. No només per l'esmaixada, també per un tap estratosfèric, que més endavant ha repetit en dues ocasions més, i que ha tingut la seva correlació en Mirotic.

Quatre negacions de cistella que han fet palesa la millora defensiva del conjunt de Saras. Guiat també pel sostingut encert d'Abrines des del 6,75 i del nigerià en els tirs de dos. Ara bé, l'elenc groc ha continuat portant la batuta del marcador tot i la lluita i el caràcter blaugranes: 68-76. 

Derrota culer

El guió no ha canviat en el definitiu període. El Barça ha remat per retallar l'avantatge, però el Maccabi ha continuat intractable en els percentatges de llançament. Per tant, cap argument de l'elenc de Jasikevicius ha pogut negar la victòria visitant en aquesta darrera jornada de la fase regular de l'Eurolliga. Ara, els culers ja tenen al cap el Clàssic d'aquest diumenge 10 d'abril.

FITXA DEL PARTIT 

Barça, 80
Maccabi, 104

Barça: Exum (6), Calathes (6), Abrines (17), Mirotic (13) i Nnaji (8) -cinc inicial- Sanli (4), Sergi Martínez (8), Hayes (8), Jokubaitis (6), Caicedo (2), Smits (2) i Bonilla (-)
Maccabi: Wilbekin (20), Evans (11), Williams (12), Nunnally (18) i Zizic (-) -cinc inicial- Reynolds (9), Sorkin (13), Caloiaro (7), Thomas (7), Ziv (7), Cohen (-) i Dibartolomeo (-)

Parcials: 23-27; 23-30 // 22-19; 12-28

Àrbitres: Luigi Lamonica, Borys Ryzhyk i Milivoje Jovcic

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut