El Bayern de Munic, el rival en els quarts de final

El Bayern de Munic, el rival en els quarts de final

L'eliminatòria és al millor de cinc partits i els dos primers seran al Palau Blaugrana el 19-20 d'abril

El Bayern de Munic serà el rival del Barça en els quarts de final de l’Eurolliga. L’equip alemany, que amb la derrota d’aquest dimecres a la pista de l’Anadolu Efes finalitzarà en 8a posició, serà el rival en un Playoff al millor de cinc partits, en format 2-2-1. L'eliminatòria començarà el 19-20 d'abril al Palau Blaugrana.

El guanyador d’aquesta eliminatòria disputarà la Final Four de Belgrad.

Els precedents

Aquesta temporada el Barça de Saras ha superat l’equip bavarès en els dos partits de la Lliga Regular. A l’Audi Dome els blaugranes van ser superiors durant tot el partit per acabar guanyant per 72-80, però al Palau Blaugrana el partit va ser molt més ajustat i el triomf del Barça es va decidir en l’últim quart (71-66).

Els pilars

Sota les ordres d’Andrea Trinchieri, el Bayern és un equip molt físic, amb experiència i talent, que compta amb grans anotadors com Darrun Hilliard (14,6), Vladimir Lucic (12,6) i Augustine Rubit (10,9 punts i 5 rebots). A més, jugadors com Othello Hunter, DeShaun Thomas, Jaramaz, Sisko, Radosevic, Walden, Weiler-Babb o Zipser poden fer mal en qualsevol moment.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut