Duel de gran nivell a Atenes

Duel de gran nivell a Atenes

El Barça vol seguir sumant victòries i l'Olympiacos encara pot escalar posicions (divendres, 20h)

El Barça visita aquest divendres, a les 20h i en directe per DAZN i Movistar+, l’Olympiacos grec en la que serà la 33a jornada de l’Eurolliga, el penúltim partit de la Lliga Regular per al Barça de Saras, que tancarà aquesta fase rebent el Maccabi a casa el 7 d’abril. Aquest desplaçament serà doble per als catalans, que després d’Atenes marxaran cap a Andorra, on hi juguen diumenge (17h).

El rival

Disputa el seu últim partit de la Lliga Regular i actualment ocupa la quarta posició. S’ha assegurat el factor pista i, en cas de superar el Barça, podria escalar fins a la tercera posició si l’Armani Milà perd un partit.

L’equip grec compta amb tres exbluagraunes a les seves files: l’entrenador Bartzokas, Papanikolaou i Vezenkov, que és el seu màxim anotador amb 13,8 per partit. El segueixen Tyler Dorsey (13,6) i Sloukas (11,4). A més, no cal oblidar jugadors com Fall, Walkup, Larentzakis, Martin, Acy, McKissic, Jean-Charles o l’històric Printezis.

El Barça

Afronta el partit sense cap pressió per la classificació, però amb el repte de seguir guanyant a Europa per no abaixar el ritme. Sertaç Sanli, que s’ha entrenat aquest dijous amb els seus companys, ha viatjat a Atenes i no serà fins a última hora que es decideixi la seva participació en el partit. Jokubaitis, Davies, Higgins i Oriola són baixa segura.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut