Barça-Zenit: Exhibició blaugrana (84-58)
Ofert per

Els de Saras aconsegueixen el cinquè triomf a l'Eurolliga en un gran partit dels culers

Cinc de cinc a l'Eurolliga. El Barça no afluixa el ritme europeu i ha aconseguit un gran triomf, en aquest cas contra el Zenit (84-58). Un partit molt complet dels de Saras ha servit per dominar des del principi el matx i han anat augmentant la diferència. Un partit en el qual s'ha celebrat un homenatge als campions de l'Eurolliga del 2010 a París. Mirotic ha estat el màxim anotador blaugrana amb 20 punts.

Inici irregular

Els dos equips han marcat uns primers minuts de joc sense massa encert. Uns primers compassos marcats pels errors ofensius, però que a mesura que passaven els minuts s'han anat resolent per part dels dos equips fins al 19-20 al final del primer període.

Exhibició blaugrana

En els segon període els de Saras han mostrat la seva millor versió. Una gran defensa ha resultat clau per trencar el matx i amb un parcial de 12-2 el Barça s'ha situat per sobre dels 10 punts d'avantatge (32-21, min 14). Triples, rebots i el Palau gaudint del bon joc ofensiu i defensiu dels de Saras. Al descans el resultat era de 44-27, la màxima diferència del Barça.

No afluixen

Un parcial de 8-0 a l'inici del tercer quart ha permès als de Saras situar-se 52-27 i mantenir així el gran joc culer que ha mantingut el Palau dempeus per aplaudir l'exhibició blaugrana aprofitant també les pèrdues de pilota del Zenit (min 23). Mirotic ha estat el lider ofensiu culer d'un Barça que ha generat opcions fàcils d'anotació i ha acabat el període 66-41. En els darrers 10 minuts el Barça no ha abaixat la intensitat per firmar un partit gairebé perfecte, sumant el cinquè triomf en cinc partits a l'Eurolliga.