Homenatjats els campions de l’Eurolliga de París 2010

Homenatjats els campions de l’Eurolliga de París 2010

Alguns dels campions blaugrana han visitat la Barça Store del Camp Nou on han compartit una estona amb els seguidors i després el Palau els ha donat un càlid reconeixement

Aquest divendres els campions culers de l’Eurolliga de París 2010 han rebut un homenatge. Un acte que a causa de la Covid-19 no es va poder celebrar l’any passat coincidint amb el 10è aniversari, però que enguany els exjugadors i membres del cos tècnic d’aquell equip han pogut participar en diversos actes.

Abans del Barça-Zenit tots els campions de París s’han trobat a la Barça Store del Camp Nou per signar objectes commemoratius als aficionats. Un nodrit grup dels jugadors campions a París han estat presents als actes d’aquest divendres. Només hi faltaven Ricky Rubio, que es troba disputant l’NBA amb els Cleveland Cavaliers; Boniface N’Dong, que treballa pels Denver Nuggets; Jaka Lakovic, que dirigeix el Ratiopharm Ulm a la Bundesliga; Lubos Barton, que es troba entrenant a Txèquia. Tampoc ha pogut asistir assistir Terence Morris. Sí que hi eren Pete Mickeal, Roger Grimau, Jordi Trias, Fran Vázquez, Víctor Sada, Juan Carlos Navarro, Gianluca Basile i Erazem Lorbek a més del tècnic Xavi Pascual.

Just abans de l’inici del matx entre els de Saras i el Zenit, dirigit per l’extècnic culer Xavi Pascual, que tampoc ha faltat al reconeixement com a tècnic de l’Eurolliga del 2010, el Palau Blaugrana -que aquest dissabte compleix cinquanta anys- ha pogut donar-los un sonor reconeixement. 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut