Nico Laprovittola, talent exterior per al Barça

Nico Laprovittola, talent exterior per al Barça

El base Italo-argentí, de 31 anys, arriba lliure procedent del Reial Madrid i l'acord està pendent de la revisió mèdica

El Barça i Nicolás Laprovittola han arribat a un acord per a la incorporació del base per a les dues pròximes temporades, fins al 30 de juny del 2023, pendent de la revisió mèdica. El jugador argentí, que compta amb passaport italià, arriba procedent del Reial Madrid, on ha jugat les dues últimes temporades. Actualment, Laprovittola, es troba disputant els Jocs Olímpics de Tòquio amb l'Argentina.

Experiència al màxim nivell

El base de Morón, Argentina, ha disputat fins a la data 153 partits de Lliga Endesa i un total de 71 d’Eurolliga. Aquest últim curs 2020/21, amb el Madrid, Laprovittola ha obtingut una mitjana de 9,5 punts, 4 assistències i 11,2 de valoració en 32 partits de Lliga Endesa.

Pel que fa a l’Eurolliga ha disputat un total de 34 partits amb una mitjana de 6,8 punts i 3,8 assistències en 17 minuts de mitjana. En l’última jornada de la Lliga Regular, a la pista del Fenerbahce, Laprovittola va anotar 18 punts i va repartir 10 assistències per signar la seva millor valoració a Europa (29).

MVP de l’ACB

Laprovittola va ser MVP de la Lliga Endesa el curs 2018/19 amb la samarreta del Joventut de Badalona. Va completar un any excepcional amb una mitjana de 17,2 punts, 6,4 assistències i 17,2 de valoració en 36 partits disputats amb la Penya.

El nou base del Barça va completar partits memorables el curs 2018/19. Va establir el seu rècord d’anotació a la Lliga Endesa amb 40 punts contra l’Herbalife Gran Canària amb 14/20 en tirs de camp i amb 7 triples inclosos. 

El rècord de valoració, de 50 crèdits, el va establir a la Copa del Rei del 2019, quan va anotar 36 punts i va repartir 7 assistències en el partit de quarts de final contra el Baskonia.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut