Sergi Martínez, blaugrana fins al 2024

Sergi Martínez, blaugrana fins al 2024

El rubinenc, de 22 anys, ha disputat 54 partits aquesta temporada amb el primer equip

El Barça i Sergi Martínez han arribat a un acord per a la renovació de l’aler català per tres temporades, fins al 30 de juny del 2024.

Format a les categories inferiors del Club, Martínez porta al Barça des del 9 anys, quan encara en edat Mini, va començar a jugar amb l’Infantil B. Martínez ha passat per totes les categories del bàsquet base: Infantil, Cadet, Júnior i Barça B, amb el qual ha disputat un total de 136 partits entre la LEB Or i la LEB Plata.

Tot i que va debutar amb el primer equip la temporada 2019/20, aquest curs 2020/21 ha estat el de la consolidació de Martinez, que ha jugat 54 partits amb el primer equip -28 de Lliga Endesa i 26 d’Eurolliga- i ja ha sumat dos títols al seu palmarès: la Copa del Rei i la Lliga Endesa.

Sergi Martinez

Les declaracions de Sergi Martínez

“Per a mi és un somni fet realitat. Formar part del primer equip del Club que tant estimo. Vull donar les gràcies al Club per confiar en mi i haver-me renovat 3 anys”

Començar des de la base i arribar al primer equip és el somni de qualsevol nen que sent els colors del Barça. Em sento molt identificat amb el Barça. Poques persones poden dir que han començat des dels inicis i han acabat en el primer equip”

“Tot va començar gràcies al meu avi. Li dec tot a ell i aquest sentiment blaugrana que tinc va començar-lo ell. Espero seguir lluitant i fent sentir feliç i orgullosos a la meva família”.

Vull donar les gràcies al Saras perquè no és fàcil confiar en gent jove en un Club així i amb totes les competicions que es juguen. Les gràcies de tot cor perquè sense ell no hagués estat possible”.

“El Saras em va demanar una cosa, em va ser molt sincer, volia que fos un jugador sòlid, que ajudés l’equip i que sempre estigués sumant”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut