La Lliga Endesa es decidirà en una fase final amb 12 equips

La Lliga Endesa es decidirà en una fase final amb 12 equips

Es tornarà a competir un cop les autoritats competents donin llum verda

Els Clubs de la Lliga Endesa s’han reunit aquest dilluns de forma telemàtica i han acordt la finalització de la Lliga Regular per causes de força major. El títol de la temporada 2019/20 es decidirà en una fase final que disputaran els 12 primers classificats i que se celebrarà en una seu única que encara ha de ser designada.

S’ha establert el 31 de maig, en funció de la mesures que acordin les autoritats, com a data final per de decidir la disputa de la fase final o donar per acabada la Lliga Endesa.

Si es pot tornar a reprendre la competició hi haurà un mínim de tres setmanes de preparació i, d’altra banda, s’ha fixat el 10 de juliol com a data límit per finalitzar la competició.

Dos grups de 6 equips

La fase final de 12 equips estarà dividida en dos grups de sis equips –hi hauria un total de cinc partits- i els dos primers de cada grup disputarien les semifinals –a partit únic-. Els dos guanyadors jugarien la final, que també seria a un partit.

El Barça de Svetislav Pesic jugarà al grup A juntament amb l’Iberostar Tenerife, el RETAbet Bilbao, el Kirolbet Baskonia, l’Unicaja i el Joventut de Badalona. L’altre grup el formen el Reial Madrid, el Casademont Saragossa, el Morabanc Andorra, el Valencia Basket, el San Pablo Burgos i l’Herbalife Gran Canària.

Quadre LLiga endesa

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut