Mirotic: “Per guanyar aquesta batalla ens hem de quedar a casa”

Mirotic: “Per guanyar aquesta batalla ens hem de quedar a casa”

L’aler pivot del Barça comenta com està vivint el confinament a casa en una entrevista exclusiva per als mitjans del Club

Nikola Mirotic ha volgut explicar a l’afició del Barça, mitjançant els mitjans del Club, com està vivint aquests moments en què es troba confinat a casa juntament amb la seva família. Mirotic, el millor jugador del Barça fins ara tant a la Lliga Endesa i a l’Eurolliga, també ens comenta quins son els seus hobbies i què fa per mantenir-se en forma.

Com porta el confinament i la situació que es viu al país?

Es una situació atípica, ningú imaginava que passaria. Ho pateixo molt per la gent que ho passa malament, penso en ells i en la meva família de Montenegro i Sèrbia. El virus està arrasant a les nostres ciutats i desafortunadament els hospitals no estan tan preparats com aquí. El més important és que estiguem units, que respectem el que ens diuen i que ens quedem a casa. És la millor manera de poder controlar el virus i guanyar aquesta batalla.

Fa més de deu dies que no s'entrenen amb l’equip. Com s’ho fa per seguir en forma?

Estic intentant mantenir-me en forma dins de les meves possibilitats. Com molts, estic limitat, no tinc cap gimnàs, ni màquina. Amb algunes peses, TRX o gomes faig diferents exercicis que m’ajuden a treballar el cos i mantenir la musculatura.

Quins són els seus 'hobbies'? Què fa durant el temps lliure?

Els meus hobbies? En tinc molts, però primer de tot intento aprofitar els dies amb els meus fills jugant a futbol. A un d’ells i a mi ens apassiona, està en una edat que li encanta jugar, així que posem dues porteries i intentem jugar partits. A més, jugo a jocs de taula, jocs de cartes tradicionals del meu país i així passem els dies. També llegeixo, m’agrada molt i, ara que tinc temps, quan puc estar sol, llegeixo.

No estava acostumat a estar tant de temps a casa. Com ho porten la seva família i vostè?

Ho porto bé. El més important és estar units, que estiguem junts. No podem sortir fora de casa, però aprofitem els dies al màxim i jugar amb els nostres fills. Ens centrem en ells i crec que ells estan feliços perquè ens tenen a tots dos 24 hores al dia i ho gaudeixen. Estic feliç igual que la meva família.

Els culers tenen ganes de tornar a gaudir de les seves cistelles. Què els diria?

Vull enviar-los un missatge. Molts ànims, molta força. Espero que ens podem veure aviat, ens en sortirem i podrem tornar a gaudir del nostre esport.

Cada dia els ciutadans agraeixen la tasca dels sanitaris

Vull mostrar la meva gratitud per totes les persones dels serveis mèdics i sanitaris. Estan desenvolupant una gran tasca que no té preu i posen la seva vida en risc per tots nosaltres. Mil gràcies.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut