Àlex Abrines: “En tinc més ganes que mai”

Àlex Abrines: “En tinc més ganes que mai”

El blaugrana explica que vol “tornar a gaudir del bàsquet” i assegura que Mirotic “serà una peça clau”

Àlex Abrines ja és a Barcelona. L'escorta balear, quart fitxatge del Barça de Pesic 2019/20, ha aterrat aquest diumenge a la tarda a l'aeroport del Prat i ha explicat les seves sensacions a les càmeres de Barça TV.

"Tinc moltes ganes de tornar al Palau, fa tres anys que no hi soc i tinc molta il·lusió de tornar", explica Abrines, que afegeix que "físicament cada cop estic millor, encara queda un mes per tornar a la feina, i psicològicament em trobo amb ganes, amb forces, i moltes més ganes de les que he tingut en aquests últims nou anys".

"Tornar a gaudir del bàsquet"

"Vull tornar a gaudir del bàsquet, guanyar partits, títols, però el més important és gaudir i donar el millor", assegura un Abrines que valora la plantilla del curs vinent: "Higgins també en el '2', Davies, Mirotic...el Niko és una molt bona persona i com a jugador és un dels referents a Espanya, a l'NBA ha jugat molt i serà una peça clau al Barça".

Respecte a la rebuda de la gent, Abrines explica que "la gent m'ha donat ànims, estan molt contents perquè torni i s'agraeix. M'han fet veure que m'estimen i que serà un bon any. Tinc ganes de jugar per al públic, tinc un gran record, quan s'omple és increïble i fa molt de temps que no ho sento".

 

Alex Abrines
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut