L’‘11’ de Navarro ja penja del Palau Blaugrana

L’‘11’ de Navarro ja penja del Palau Blaugrana

L’exblaugrana ha viscut una jornada emocionant, plena de moments màgics que quedaran per al record dels aficionats culers

Una nit especial i màgica per a Juan Carlos Navarro. Així ha estat l’homenatge que s’ha celebrat al Palau Blaugrana per un dels millors jugadors de la història del Barça Lassa, en una jornada emocionant que s’ha culminat amb la retirada de la samarreta amb el número ‘11. Un dorsal i un nom que ja per sempre més quedarà en el record de tots els aficionats, que han volgut acompanyar la llegenda blaugrana en el dia més esperat. Un acte previ a la cirereta de la nit, el triomf del Barça Lassa contra el Reial Madrid (77-70).

L’acte, ple de música, colors, grans paraules d’agraïment i emoció, s’ha iniciat amb unes projeccions audiovisuals mai abans vistes al pavelló blaugrana. Amb un vídeo mapping sobre el parquet del Palau s’ha recordat la trajectòria del més gran, que s’acomiada després d’aixecar 35 títols en 20 temporades.

20190301 HOMENATGE A NAVARRO - SANTIAGO GARCÉS


Tot això, amenitzat amb música que ha animat el públic, abans de l’entrada dels jugadors del primer equip i del bàsquet base, que han fet un passadís per a Navarro fins al mig de la pista. El Palau, que ressonava aplaudiments per tot arreu, ha col·laborat en l’entrada de l’‘11’ amb unes cartolines en forma de samarreta blaugrana que lluïen el seu número. 

El directiu responsable de la secció, Joan Bladé, juntament amb els exjugadors Nacho Solozábal, Andrés Jiménez i Roberto Dueñas, li han fet entrega d’una samarreta emmarcada. A més, Felipe Reyes, capità del Reial Madrid, li ha entregat un record commemoratiu.

Una samarreta eterna

El moment més especial de tots, però, ha estat alhora el més esperat. L’entrada de la seva família ha estat el moment clau, ja que les seves dues filles han estat les encarregades de descobrir la samarreta amb el ja mític dorsal ‘11’, després d’un compte enrere i enmig d’una grandíssima ovació. 

En aquest acte no podien faltar les paraules de l'etern '11' blaugrana: "Aquest era l'homenatge que volia. Estar al Palau rodejat de la meva família i de la meva gent". “Quan el meu pare em va instal·lar una cistella al pati de casa meva, ni en el major dels meus somnis m'imaginava que la meva camiseta es retiraria al Palau”, ha exterioritzat un nerviós i emocionat Navarro que no oblidarà mai aquest dia. Ni ell, ni un Palau que ja per sempre més mirarà al sostre i dirà, amb orgull, que ha vist créixer Juan Carlos Navarro.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut