fcb.portal.reset.password

  MIGUEL RUIZ - FCB

La venda de les entrades per al partit de la fase de grups de la Lliga de Campions que enfrontarà la Juventus i el FC Barcelona, el dimecres 22 de novembre a l’Allianz Stadium de Torí, començarà el divendres 13 d'octubre a les 10.00 hores i finalitzarà el dimecres 8 de novembre a les 17 hores, o fins que s’exhaureixin les 1.428 entrades disponibles.

Cada soci pot demanar una entrada, i es poden agrupar fins a quatre socis a la petició. El preu és de 45 euros, i en queden exclosos aquells socis menors de 6 anys, aquells que tenen la quota de soci impagada i els sancionats per la Comissió de Disciplina. La compra es podrà fer a través de la passarel·la de la web, on caldrà identificar-se amb la clau i el codi personal (A sota trobareu el link d’accés a la compra).

A l’hora de fer la sol·licitud, a més a més de les dades usuals, es necessitarà també la data i el país de naixement. Si són italians, el que es demana és la ciutat de naixement. Sense aquestes dades les entrades no seran vàlides.  

Les entrades seran nominals i intransferibles, i les haurà de recollir cada soci a la ciutat de destinació, prèvia identificació. La informació de la recollida s’enviarà per correu als socis que hagin comprat l’entrada.

Compra d'entrades a partir del 13 d'octubre
PROGRAMA DE VIATGE DE FCBDESPLAÇAMENTS
Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();