fcb.portal.reset.password

Sorprèn familiars o amics amb l'obsequi de poder seguir el Barça fora del Camp Nou

Regala l'experiència única de poder fer turisme seguint l'equip del Barça

FCBDesplaçaments ofereix la possibilitat de poder obsequiar familiars o amics amb un regal original i exclusiu, com és un dels viatges per seguir l’equip i poder gaudir d’una experiència blaugrana en un dels estadis on jugui el primer equip. Per viatjar amb els programes de FCBDesplaçaments és indispensable ser soci del Club o disposar del carnet de penyista.  

El departament de viatges del Barça posa a disposició de tots aquells que ho vulguin, la possibilitat de comprar un dels packs de desplaçament que més s’ajustin a les necessitats o preferències dels socis o penyistes destinataris, que es veuran sorpresos amb aquest exclusiu i original obsequi.

Facilitats de compra

Efectuar la reserva i comprar d’un dels packs de FCBDesplaçaments és molt senzill. Quan s’hagi escollit el programa del viatge que es vol regalar només cal enviar un mail a fcbdesplacaments@fcbarcelona.cat, sol·licitar el viatge escollit i passar a recollir el pack de regal per les dependències de l’Oficina d’Atenció al Barcelonista (OAB) del Camp Nou o demanar que s’enviï al domicili.

Els programes de FCBDesplaçaments permeten seguir el primer equip del Barça amb uns viatges que ofereixen seguretat i tranquil·litat. Aquests programes tenen garantida la sortida i ofereixen els serveis necessaris per gaudir del desplaçament, ja que inclouen els transports a la ciutat de destinació per traslladar-se de l’aeroport al centre de la ciutat, a l’hotel i a l’estadi.

També es disposa d’assistència al llarg de tot el viatge per personal del Club, l’entrada al partit està assegurada i a l’inici del desplaçament es rep l’obsequi d’un pack d’animació amb marxandatge del FC Barcelona.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();