fcb.portal.reset.password

 

A partir del dimecres 20 de desembre, l’Àrea Social del Club inicia el procés de renovació dels carnets de soci per l’any 2018. La renovació del carnet de soci es fa cada any durant el mes de desembre, de forma automàtica per aquells socis que tinguin el carnet domiciliat a una oficina bancària-

• Per als socis residents a l'Estat Espanyol i Andorra, la quota es carregarà mitjançant domiciliació bancària al compte designat pel soci.

• Per als socis residents a l'estranger, el pagament es realitzarà mitjançant la targeta financera designada pel soci. En ambdós casos, és obligació del soci facilitar dades actualitzades del compte o targeta de crèdit

El carnet de soci arribarà a mitjans de gener a través de:

• L'oficina de l'entitat financera en la qual té el compte domiciliat si el club té un acord de distribució (actualment el club té acords amb La Caixa (CaixaBank) i Morabanc (Andorra)). En aquests casos, sempre que el rebut no hagi estat retornat, podrà recollir el seu carnet directament a les oficines.

• Correu ordinari a l'adreça postal facilitada pel soci en la resta dels casos.

Renovació i pagament online

La resta de socis que no tinguin el carnet domiciliat podran renovar el seu carnet de soci 2018  de manera ràpida i còmoda, a través d'un servidor de pagament segur, al qual es pot accedir a partir del 20 de desembre des del link que apareix al final d'aquesta informació. Només cal identificar-se amb les dades de soci i es podrà fer el pagament de la quota amb targeta de crèdit.

Un cop s’hagi fet el pagament, el Club farà l’enviament del carnet 2018 per correu. En uns dies es rebrà el  carnet al domicili del soci i es podrà gaudir de tots els avantatges de ser soci del FC Barcelona.

Recordem que a les quotes de soci del 2018 únicament s’ha aplicat l’IPC interanual d’octubre de Catalunya (1,9%) i que tenen establerts els preus següents:

- Categoria infantil            90 €

- Categoria aleví                43 €

- Categoria adult             180 €

- Carnet de Compromís  141 €

Si es desitja, també es pot fer el pagament de manera presencial a l'Oficina d'Atenció al Barcelonista (OAB), de dilluns a divendres, de 9 a 20h, i els dies de partit en cap de setmana, de 10 hores fins a l'inici de la segona part.

PAGAMENT DEL CARNET
Tornar a dalt