fcb.portal.reset.password

Jordi Cardoner lliura el diploma i el carnet de senador a un dels socis assistents a la Sala París | GERMÁN PARGA - FCB

Jordi Cardoner i Maria Teixidor, amb un dels nous senadors del FC Barcelona | GERMÁN PARGA - FCB

Jordi Cardoner i Maria Teixidor entreguen el seu carnet i diploma a una de les noves senadores | GERMÁN PARGA - FCB

Acte de lliurament dels carnets i diplomes als nous senadors del FC Barcelona | GERMÁN PARGA - FCB

Aquest dijous s’ha celebrat a la Sala París de les instal·lacions del Camp Nou l’acte de proclamació dels nous senadors del FC Barcelona. Aquest any han estat 52 els socis que s’han incorporat al Senat blaugrana, format pels 1.000 socis de més antiguitat al Club.

A l’acte hi han assistit una trentena d’aquests nous senadors, que han rebut de mans del vicepresident primer Jordi Cardoner els diplomes i els carnets que els acrediten com a membres del primer miler de socis de l’Entitat, en un acte de sentit reconeixement a la seva fidelitat i compromís durant tots aquests anys de vinculació barcelonista.

Jordi Cardoner, que ha estat acompanyat per la vicesecretària de la Junta Directiva, Maria Teixidor, ha donat la benvinguda a tots els assistents: “Aquest és un d’aquells actes que fan diferent el nostre club. Si sou aquí és perquè fa molts anys que acompanyeu la nostra entitat, i en aquest temps heu estat al seu costat també en els moments més difícils. Per això us volem donar les gràcies”.

“El Senat és un ens que hem estat potenciant perquè ens aporta un espai social format per persones que dignifiqueu el Club i a qui tenim l’obligació d’escoltar per conèixer els suggeriments que ens podeu proposar des de la vostra experiència”, ha assenyalat també el vicepresident primer i responsable de l’Àrea Social i de la Fundació del Barça.

Els nous senadors van viure l’any 1957 la construcció del Camp Nou, i per aquest motiu Jordi Cardoner ha fet referència al projecte de l’Espai Barça amb el Nou Camp Nou: “Vosaltres vau viure totes les dificultats que va representar la construcció del nostre actual estadi, i és per això que ara, que modernitzarem la instal·lació i l’adaptarem als nostres temps, volem saber les vostres inquietuds i preocupacions”. 

Reunió del Senat el dia 16 de maig

Després de rebre avui els seus diplomes i els carnets acreditatius, els nous senadors ja tindran l’oportunitat de fer efectiu el seu nou càrrec en la reunió anual del Senat del FC Barcelona, que se celebrarà el dimarts 16 de maig a l’Auditori 1899.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();