fcb.portal.reset.password

Aquesta XII Mostra de Nadales ha rebut 1.200 dibuixos originals dels joves socis blaugrana | FCB

Per dotzè any consecutiu el FC Barcelona, a través de la seva Àrea Social, ha impulsat la Mostra de Nadales Blaugrana, que ha convidat els socis entre 3 i 15 anys a posar en marxa la seva creativitat i fer un dibuix inspirat en les properes festes. El tema que s’havia de tractar enguany era ‘El teu Nadal al Barça’ i, de nou, els socis més joves del Club s’han mostrat molt participatius, ja que s’han rebut uns 1.200 originals.

El dibuix escollit com a guanyador ha estat el del nen Biel Roca Rossell, soci d’Arenys de Munt de 5 anys, que tindrà l’honor de ser la nadala que servirà per felicitar les festes a tots els nens que siguin socis del Club

Exposats a partir del 21 de desembre

Els premis de la mostra s’entregaran dimecres, 21 de desembre a les 20.00 h al Camp Nou, abans del partit de Copa contra l’Hèrcules. Els guardons es divideixen en dues categories (aleví, de 3 a 6 anys, i infantil, de 7 a 15 anys), i al marge del dibuix guanyador, s’han escollit els cinc millors de cada categoria. Membres de l'Àrea Social del Club es posaran en contacte amb els guanyadors per informar dels detalls de l'entrega de premis. 

Tots els dibuixos rebuts es podran veure exposats a partir del 21 de desembre, i fins al 8 de gener, a la zona d’activitats nadalenques que quedarà instal·lada durant aquestes festes a les instal·lacions del Camp Nou.

Aquest any la responsable de la selecció dels dibuixos guardonats ha estat Marta Biel Tres, llicenciada a la facultat de Belles Arts Sant Jordi de la Universitat de Barcelona, graduada en il·lustració artística a l’Escola Llotja i amb un postgrau d’il·lustracions per a publicacions infantils i juvenils a EINA, Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona.

Marta Biel Tres és de Sant Vicenç dels Horts i treballa a l’àmbit editorial, amb una tasca dirigida al públic infantil, especialment en materials didàctics, però també amb treballs d’il·lustració en llibres i contes. Una de les seves tasques relacionades amb el club blaugrana va ser la d’il·lustrar el  llibre ‘La força del Barça’, un conte amb fins solidaris a favor de la recerca i la lluita contra el càncer, promogut per la Fundació del FC Barcelona, la Fundació Leo Messi i la Fundació Ànima.
Més informació de Marta Biel Tres a www.martabieltres.com

Marta Biel Tres ha tingut una difícil elecció a l'hora de triar els dibuixos premiats en aquesta edició | FCB

Paraules de Marta Biel Tres

“Tots els dibuixos participants tenen un encant únic i particular de la mà del nen o nena que hi ha al darrere i és difícil quedar-se’n només una, sense desmerèixer els treballs de la resta. Però he valorat tant la destresa i el treball que hi ha en cadascuna així com l’originalitat i l’empatia alhora de treballar el tema proposat: El teu Nadal al Barça”.

“Molts s’han dibuixat a ells mateixos o amb les seves famílies celebrant el Nadal amb indumentàries i elements culers. D’altres han fet protagonistes els seus jugadors estrella o a l’equip, i algun fins i tot ha incorporat Leo Messi al costat dels membres de la seva família”.

“Cal felicitar tots els participants perquè tots els dibuixos tenen una essència i gràcia única. Algunes t’arrenquen un somriure per la seva simpatia, d’altres són més originals, altres curioses, detallistes, etc. La postal guanyadora crida l’atenció pel seu treball plàstic, amb textures i volum, i sintetitza d’una manera molt senzilla i espontània l’esperit del Nadal amb tocs de color blaugrana”. 

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();