fcb.portal.reset.password

Només queden places en el viatge amb autocar, d'anada i tornada el mateix dia a Torí

FCBDesplaçaments ja ha omplert les 625 places dels tres avions de què disposa per al viatge dels socis i penyistes a Torí per assistir l’11 d’abril al partit d’anada dels quarts de final de la Lliga de Campions entre la Juventus i el FC Barcelona.

També s’han exhaurit les places disponibles en l’opció de viatge amb autocar més una nit d’hotel a la ciutat italiana després de l’enfrontament. En aquests moments FCBDesplaçaments encara disposa de places en la seva proposta d’anada i tornada a Torí amb autocar, amb sortida el mateix dia del partit i tornada un cop acabat el matx a un preu de 64 €. Per a aquesta opció ja s’han adquirit 145 places.  

Per aquest motiu, tots aquells socis o penyistes que tinguin entrada i vulguin viatjar a Torí amb aquesta darrera opció encara poden adquirir la seva plaça a l’espai de FCBDesplaçaments d’aquest web (enllaç al final d’aquest text).

Els socis van demanar 1.321 entrades

Per a aquest partit els socis van sol·licitar un total de 1.321 entrades, un cop finalitzat el termini de demanda exclusiu per a ells. Per a aquesta ocasió FCBDesplaçaments va oferir les opcions de viatge amb avió o autocar, amb els avantatges i les comoditats que són característics en els seus desplaçaments, perquè els seguidors s’hi puguin adaptar segons les seves necessitats.

Aquest viatge entra dins del pla de fidelització d’FCBDesplaçaments+, que permet als usuaris del servei sumar punts per ser bescanviats posteriorment en futurs viatges organitzats per l’agència del Club.

VIATGES DE FCBDESPLAÇAMENTS A TORÍ
Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();