fcb.portal.reset.password

 

Gran Nit de la Guitarra Espanyola porta a l'escenari el cor mateix d'Espanya. Amb una música inspirada en la tradició i melodies líriques, el brillant to de la guitarra i la seva energia rítmica capturen els sons i sentir espanyol com cap altre instrument és capaç de fer-ho.

L'obra estrella del programa és el Concierto de Aranjuez de Joaquín Rodrigo, l'obra fetitxe del guitarrista Rolando Saad, que l'ha interpretat per a més de dos milions d'espectadors i en més de 900 ocasions a les principals sales d'Europa i amb prestigioses orquestres, entre les quals la Royal Philharmonic Orchestra de Londres. La virtuosa execució de Rolando Saad aconsegueix capturar i transmetre al públic l'esperit alegre de l'obra i l'evocació dels dies feliços pels parcs d'Aranjuez, en el més bell diàleg escrit per a la música entre la guitarra i l’orquestra.

El Amor Brujo, de Falla, i Carmen per a guitarra i orquestra completen  aquesta meravellosa i màgica nit espanyola.

¿Com s'hi pot assistir?

S’hi pot assistir mitjançant compra online i adquirint un màxim de quatre entrades per carnet de soci a través de l’enllaç que apareix a sota d'aquest text:

Dades d'accés:

Descompte: FCBarcelona
Codi identificador: socisfcb

CONCERT DE GUITARRA ESPANYOLA
Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();