fcb.portal.reset.password

El president ha demanat als socis que estiguin diumenge al Camp Nou per donar el màxim suport a l'equip / GERMAN PARGA - FCB

Un dels socis que ha rebut la insígnia d'or amb més acompanyants / GERMAN PARGA - FCB

Un dels socis que ha rebut la insígnia acompanyat dels seus familiars / GERMAN PARGA - FCB

La presència de les noves generacions de barcelonistes és una de les constants d'aquest acte / GERMAN PARGA - FCB

El president Josep Maria Bartomeu ha enviat un missatge d’optimisme i confiança als 57 socis que s’han reunit aquest vespre a l’Auditori 1899 per recollir la seva insígnia d’or en un acte de reconeixement a la seva fidelitat com a socis del Club durant 50 anys.

L’acte també ha comptat amb la presència del vicepresident primer Jordi Cardoner, i ha estat conduït per Manel Vich, la veu de l’Estadi, que ha anat anomenant els socis guardonats, que, acompanyats dels seus familiars, han anat rebent la seva insígnia d’or i han pogut intercanviar unes paraules amb Josep Maria Bartomeu i Jordi Cardoner.

Gran ovació al Camp Nou i màxim suport a l'equip

Davant dels socis i familiars presents a l’Auditori 1899, Josep Maria Bartomeu ha donat un missatge de confiança en l’equip: “En els 50 anys que fa que sou socis heu vist moments de tot tipus, però ningú pot negar que darrerament estem vivint uns anys esplèndids, i això seguirà, tot i que a l’esport no es pot guanyar sempre i també hi ha moments en què es pot perdre”.

Josep Maria Bartomeu ha demanat als socis el seu màxim suport a l’equip per al que resta de temporada: “Diumenge us espero a tots al Camp Nou per rebre amb una forta ovació els nostres jugadors i fer-los arribar tot el nostre suport en els partits que queden per poder guanyar la Lliga i la Copa”.

Aquest ha estat l’onzè acte de lliurament d’insígnies d’or d’aquesta temporada, uns actes que s’allargaran fins al mes de juliol. A causa del fet que la xifra de 1.820 socis que havien de rebre la insígnia d’or l’any 2015 és molt superior al que és habitual, i tenint en compte la importància d’aquest acte per al soci i la Junta Directiva, el Club va decidir fer el lliurament de les insígnies en diferents jornades, algunes de les quals estan programades durant la primera meitat d’aquest any.

El president del Barça ha agraït la fidelitat dels socis presents. “Avui celebrem els vostres 50 anys de soci –ha destacat–, i per això us vull felicitar i donar les gràcies. En aquell moment de crisi vosaltres, o aquells que us van fer socis, vau prendre una decisió valenta i vau ajudar un club que, de mica en mica i amb l’esforç de tots, s’ha convertit en un dels millors i més importants clubs del món”.

La crescuda de socis del 1965

Els 1.820 socis que aquesta temporada reben la insígnia d’or es van fer membres de l’Entitat el 1965. Aquell any, amb Enric Llaudet com a president del Club, es va obrir un període d’admissió de socis amb exempció de drets d’entrada i, per tant, davant d’aquesta oferta tan temptadora, el nombre d’associats va pujar considerablement, i va passar de 45.776 a 58.252. Fruit d’aquesta crescuda en el nombre de socis, 50 anys més tard l’acte de lliurament d’insígnies d’or és més nombrós del que és habitual.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();