fcb.portal.reset.password

Tots els guardonats del Corrent Fem Barça. FOTO: GERMÁN PARGA - FCB

Aquest dimecres, a l’Auditori 1899, s’ ha celebrat l’acte d’entrega de premis de final de temporada del ‘Corrent Fem Barça’, en la qual hi ha participat els socis i les sòcies del Club durant el curs 2015/16. A aquesta cerimònia hi ha assistit el membre de la Junta Directiva responsable de les seccions amateurs, Oriol Tomàs, així com Jaume Carreter, membre de la comissió social i coordinador de les seccions esportives, i Josep Maria Mir, membre de la comissió esportiva responsable de la secció d’atletisme.

L’acte també ha comptat amb Anna Bové, Ilias Fifa i Hasna Bahom, atletes del FC Barcelona, que han donat consells als socis participants i els han animat a seguir a la Lliga ‘Corrent Fem Barça’. La cerimònia, que ha estat acte molt distès i en el qual els socis guardonats han rebut un trofeu i un diploma, ha finalitzat amb una foto de família i amb un desig de cara al pròxim curs 2016/17: una participació encara més alta de socis i sòcies.

Cal recordar que ‘Corrent fem Barça’ va néixer ara fa quatre anys amb l’objectiu de fomentar l’afició a córrer entre els socis a través de curses populars de 10 km que se celebren durant la temporada a Barcelona i la seva àrea metropolitana. Per participar en l’edició que s’acaba de tancar calia ser major de 16 anys i soci, soci de compromís, amic o amiga del Palau, penyista o treballador del Club.


FCB Atletisme: Entrega de premis final de... por fcbarcelona
Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();