fcb.portal.reset.password

Dos dels socis abonats amb el carnet Jugador 12 vivint la seva experiència VIP al Camp Nou durant el Barça - Sporting del passat 23 d'abril / FCB

Aquest passat 23 d’abril, coincidint amb el partit contra l’Sporting de Gijón, nou socis van poder gaudir d’una experiència VIP al Camp Nou. Els nou premiats van tenir l’oportunitat de viure aquest partit al costat d’un acompanyant i amb tots els luxes que ofereix la sala VIP de l’Estadi abans, durant i després del duel contra els asturians. A més, aquests nou afortunats van poder veure el partit asseguts als seients VIP del Camp Nou. Una oportunitat única de sentir de ben a prop als futbolistes del primer equip i de gaudir d’un partit de futbol de la millor manera possible.

No és la primera vegada que el Club recompensa els seus socis més fidels i és que al llarg d’aquesta temporada molts socis amb el carnet 12 han estat premiats per compartir el desplaçament oficial de l’equip en les seves visites a Vallecas, Ipurúa i Riazor en Lliga, i a l’Emirates Stadium a la Lliga de Campions.

Reconeixement al Jugador 12

Aconseguir que el Camp Nou estigui ple en la majoria dels partits de Lliga, Copa del Rei i Lliga de Campions depèn majoritàriament dels abonats al Club. Amb el carnet Jugador 12, el FC Barcelona vol reconèixer l’aportació de tots aquells socis abonats que demostren el seu suport incondicional a l’equip amb la seva assistència als partits del Camp Nou.

Per tenir aquest carnet, els abonats han d’haver assistit a tots els partits al Camp Nou o haver alliberat el seu seient mitjançant el Seient Lliure aquells dies que no hi han pogut anar, amb un màxim de dues absències durant tota la temporada.

Els abonats que van fer un bon ús del seu carnet la temporada 2014/15 han rebut per aquest any el carnet exclusiu ‘Jugador 12’ i estan gaudint de moltes experiències inoblidables i sortejos de premis que inclouen desplaçaments dobles amb el primer equip, invitacions dobles amb seient VIP per a un partit al Camp Nou, jugar un partit de futbol a l’Estadi, samarretes signades pels jugadors o assistir a un entrenament del primer equip.

[[BOTOVERMELL::Més informació del Jugador 12++::http://www.fcbarcelona.cat/jugador12::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]


Descobreix l'experiència VIP del Jugador 12 by fcbarcelona
Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();