fcb.portal.reset.password

Mostra de Pessebres Vivents al Poble Espanyol

Mostra de Pessebres Vivents al Poble Espanyol

Després de la bona acollida de la primera edició, el recinte de Montjuïc presenta la segona edició de la Mostra de Pessebres Vivents de Catalunya, que passa de quatre a sis dies de representació: 20, 21, 27 i 28 de desembre i 3 i 4 de gener. Durant aquestes dates, el recinte de Montjuïc tornarà a treure partit del seu patrimoni arquitectònic per convertir‐se en un veritable escenari de pessebre, oferint a grans i petits una proposta cultural i de lleure única a la ciutat de Barcelona.

Durant els tres caps de setmana de les festes nadalenques, diversos pobles de Catalunya traslladaran les seves escenes religioses i costumistes de pessebre dins els murs del Poble Espanyol: Martorelles (Vallès Oriental), Linyola (Urgell), Sant Feliu de Llobregat (Baix Llobregat), Breda (La Selva), Sant Feliu del Racó (Vallès Occidental) i Jesús, a Tortosa (Terres de l’Ebre). Les representacions tindran lloc cada un dels dies de Mostra entre les 12 i les 14h i les 16 i 18h.

I atenció! El dissabte 20 de desembre al matí tindrà lloc un peculiar i divertit acte inaugural a càrrec de l’actor Quim Masferrer.

Com gaudir de la promoció

Es podran adquirir les localitats a les taquilles del Poble Espanyol, mostrant el carnet de soci del FC Barcelona al comprar l’entrada d’adult s’obtindrà una entrada de nen de fins a 12 anys gratuïta (1 entrada gratuïta de nen per carnet de soci i acompanyat d’un adult de pagament).

Com arribar?

Poble Espanyol
Avda. Francesc Ferrer i Guardia, 13
08038 Barcelona

[[BOTOVERMELL::Més informació++::http://www.poble-espanyol.com/ca/agenda-barcelona/children/pessebres::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Tornar a dalt