fcb.portal.reset.password

'La plaza del Diamante', amb Lolita

‘La plaça del Diamant’, de Mercè Rodoreda, es desenvolupa durant els anys de la postguerra. Explica la història de Natàlia, ‘la Colometa’, una noia que se sent perduda al món. Òrfena de mare, veurà patir i morir els seus éssers estimats, passarà fam i misèria i moltes vegades es veurà incapaç de tirar endavant els seus fills. Lolita Flores interpreta, amb la seva característica força dalt dels escenaris, un monòleg interior, dur, costumista i punyent, ple de simbolismes.

La novel·la és una crònica fidel de la Barcelona de la postguerra i de com va marcar aquest període històric els seus habitants. Mercè Rodoreda és considerada una de les escriptores de llengua catalana més influents de la seva època i la seva obra s'ha comparat a vegades, pel seu estil i la seva capacitat descriptiva, amb la de Virgínia Woolf.

"El que a mi em passava és que no sabia molt bé per què estava al món". La Colometa.

[[BOTOVERMELL::Més informació++::http://empreses.promentrada.com/productes/909-la-plaza-del-diamante-socis-fcb.aspx::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Com s’hi pot assistir?

S'hi pot assistir mitjançant compra ‘online’ i adquirint un màxim de quatre entrades per carnet de soci a través de l’enllaç següent:

[[BOTOVERMELL::Compra aquí++::https://www.4tickets.es/PromentradaEmpreses/public/janto/main.php?Nivel=Evento&idEvento=GOY26&id_origen=PLAZAFCB::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Dades d’accés

Usuari: socisfcb
Contrasenya: 2012

Les entrades comprades on-line es reben directament a l'adreça electrònica amb la qual s'ha fet la compra.
Es requerirà presentar el carnet de soci juntament amb l'entrada.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();