fcb.portal.reset.password

La samarreta de la 2a edició de 'Corrent Fem Barça' /FOTO:German Parga-FCB

La segona edició de la Lliga de curses populars del FC Barcelona ja està en marxa. A partir d’avui mateix ja es poden realitzar les inscripcions per a la segona temporada de ‘Corrent Fem Barça’.

Les inscripcions

A ‘Corrent Fem Barça’ s'hi poden inscriure socis, penyistes, socis de compromís, amics del Palau i empleats del FC Barcelona, de manera gratuïta.

Per realitzar la inscripció cal omplir el formulari adjunt i acostar-se a l’OAB a partir del 16 d’agost (Arístides Maillol s/n, 08028 Barcelona. Entrada amb vehicles, per l'accés 14) per recollir la samarreta i signar les bases de participació.

Els participants en la primera edició de ‘Corrent Fem Barça’ només caldrà que s’acostin a l’OAB per recollir la samarreta i signar les bases de participació, també a partir del dia 16 d'agost.

Un cop fet el tràmit per signar presencialment la participació en ‘Corrent Fem Barça’, els inscrits rebran la samarreta per participar en les curses..

Reglament i curses

Per participar en les curses de ‘Corrent Fem Barça’ cal acceptar el següent reglament. En aquest enllaç es pot consultar el calendari de curses de la Lliga social de curses populars del FC Barcelona.

Ara només cal tenir present que la primera cursa serà el dia 8 de setembre, la Cursa del Poblenou, per anar preparant-se per a una nova edició de ‘Corrent Fem Barça’

Vine ja a apuntar-te i comença a córrer amb el Barça!


[[BOTOGRIS::CALENDARI I MÉS INFORMACIÓ ++::http://www.fcbarcelona.cat/socis/corrent::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();