Barça Lassa – Follonica: L’honor és nostre!

Barça Lassa – Follonica: L’honor és nostre!

(12.30 hores, Barça TV) El conjunt blaugrana inicia la defensa del màxim títol continental davant un rival de nivell com el Follonica

Comença la defensa de la Lliga Europea! El Barça Lassa té l’honor de començar aquest diumenge (12.30 hores, Barça TV i fcbarcelona.cat) una nova edició de la màxima competició continental amb l’objectiu de repetir l’èxit de la temporada anterior. No serà gens fàcil, però de motivació no en faltarà: “La Lliga Europa és el títol que més il·lusió fa guanyar”, expressaven Edu Castro i Aitor Egurrola en les declaracions prèvies al partit contra el Follonica.

El conjunt d’Enrico Mariotti ha viatjat aquest dissabte cap a Barcelona per jugar en un Palau on el Barça Lassa no pot deixar escapar punts. El primer objectiu és acabar líders del Grup A, on també hi ha l’Oliveirense portuguès de Marc Torra i Xavi Barroso i el Quevert francès.

Després de guanyar la Copa italiana i de disputar els quarts de final de la Lliga Europea contra els blaugranes (3-3 a Itàlia i 5-1 al Palau), el Follonica ha incorporat aquest estiu el torderenc David Gelmà (Citylift Girona) i Marco Pagnini (Forte dei Marmi), mentre que ha perdut els argentins Lucas Martínez i Pablo Saavedra.

A la Serie A1 han començat amb dues victòries contra el Monza (5-3) i el Thiene (4-1). Els àrbitres del duel d’aquest diumenge seran els portuguesos Rui Torres i Paulo Almeida

Homenatge als primers campions europeus del 1973

Minuts abans del partit contra el Follonica es realitzarà un homenatge a l’equip que va aconseguir la primera Copa d’Europa de la història del FC Barcelona (1973), amb la presència dels exjugadors Ramon Pons, Jacint Ginesta, Jaume Riera, Joan Brasal i Joan Vila.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut