Asturhockey – Barça Lassa: Un inici d’OK Lliga inèdit

Asturhockey – Barça Lassa: Un inici d’OK Lliga inèdit

(20.30 hores, OK Liga TV) El conjunt blaugrana inicia la defensa del títol en un duel sense precedents a Grado

Torna l’OK Lliga, torna la competició de la regularitat. “La més important”, segons Edu Castro. I toca defensar el títol assolit les últimes quatre temporades i en 28 ocasions al llarg dels 75 anys d’història de la secció. El duel d’aquest dissabte (20.30 hores, OK Liga TV) serà d’allò més inèdit, a Grado i davant un Asturhockey fundat tot just fa tres temporades.

La plantilla blaugrana, amb tots els efectius disponibles, s’ha desplaçat en avió cap a Astúries aquest divendres i ha realitzat una última sessió preparatòria a la localitat de Mieres. L’equip d’Edu Castro afronta la seva primera OK Lliga al capdavant d’una secció que no juga a Grado des de la temporada 2001/02, quan l’Areces va militar a la llavors denominada Primera Divisió. Curiosament, l’Areces també va debutar a l’OK Lliga contra el Barça, però ho va fer al Palau (9-2). La victòria blaugrana també es va repetir a la localitat moscona, el 7 de gener del 2002 (3-6) i amb Aitor Egurrola com a porter.

Amb el mateix bloc i forts com a locals

Grado es vestirà de gala per a una jornada històrica de l’hoquei asturià, que no tenia representant a l’OK Lliga des del descens de l’Esfer Oviedo el curs 2007/08. Després de quedar segon el curs passat a Primera Divisió, l’equip de David Miranda ha mantingut el bloc i s’ha reforçat amb els també asturians David González i Carlos López.

Cal destacar els noms de Pedro González (pitxitxi de Primera amb 40 gols), del xilè Nicolás Carmona, del madrileny Curro Fernández i del porter Aarón Candanedo. A més, també s’ha de tenir present la fortalesa dels asturians com a locals, ja que el curs passat només es van escapar cinc punts de la seva pista.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut