Edu Castro: “L’OK Lliga és la competició més important”

Edu Castro: “L’OK Lliga és la competició més important”

El tècnic blaugrana destaca que guanyar la Supercopa permet pensar que “estem en la línia correcta” i alerta de la dificultat de jugar a Grado

Després de tenir mig equip al Mundial i de disputar la Lliga Catalana i la Supercopa d’Espanya, arriba el torn d’iniciar l’OK Lliga. “És la competició més important, la que et dona regularitat”, afirma Edu Castro. L’equip blaugrana ha realitzat aquest dijous l’últim entrenament al Palau abans de viatjar aquest divendres cap a Astúries, territori que tornarà a tenir OK Lliga després de nou temporades sense cap representant a la màxima categoria.

Exceptuant la Copa del Rei del 2013, el Barça Lassa tornarà a jugar a Astúries gairebé deu anys després davant un Asturhockey que ha ascendit dues categories de manera consecutiva. “Que estiguin a l’OK Lliga és una molt bona notícia per a l’hoquei”, ha afirmat Castro, i ha comentat que l’equip de David Miranda “té jugadors amb molta qualitat, intensitat i amb especialistes en cadascuna de les facetes”. “Els partits, sobretot a casa seva, es poden complicar moltíssim”, ha afegit.

El nou entrenador blaugrana s’ha mostrat satisfet, però també cautelós, després d’haver aconseguit el seu primer títol com a primer entrenador. “La Supercopa només ens ha de servir per pensar que estem en la línia correcta, però en cap cas per anar confiats”.

Matías Pascual: “Volem començar amb bon peu”

Abans del desplaçament a Astúries, Matías Pascual també ha comparegut davant els mitjans de comunicació per valorar l’inici de l’OK Lliga. “Tenim molta il·lusió i volem començar amb bon peu. Per hem d’anar a poc a poc i millorar dia rere dia”, ha explicat l’argentí. “A la Supercopa vam desenvolupar un bon joc, però això tot just comença”, ha afegit, i ha afirmat que el primer duel contra l’Asturhockey “no serà un partit fàcil i que aniran amb tota la humilitat del món”. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut