Ricard Muñoz: “No hem de deixar de ser el Barça”

Ricard Muñoz: “No hem de deixar de ser el Barça”

L’entrenador blaugrana assegura que el CP Voltregà, proper rival del Barça Lassa, “està sent un equip molt competitiu, molt ràpid i amb molt bones individualitats”

El Barça Lassa està preparant el partit dels quarts de final de la Copa del Rei del proper divendres 24 de febrer contra el CP Voltregà. El matx es disputarà al Pavelló Amaya Valdemoro d'Alcobendas, seu del torneig del KO que se celebrarà del 23 al 26 de febrer. Segons Ricard Muñoz “la Copa és la competició de les sorpreses i no existeixen favoritismes”. “Tots els equips tenen la mateixa aspiració i l’equip arriba carregat d’il·lusions, però igual que tots els altres”, ha avisat.  Per al tècnic blaugrana, la clau és que el Barça sigui fidel al seu joc i a la seva filosofia: “No hem de deixar de ser nosaltres mateixos. Estic convençut que, si continuem sent el Barça que s’està veient durant la temporada, al final tindrem opcions d’endur-nos el partit i també la Copa”.

Els blaugranes ja es van veure les cares contra el Voltregà a la Lliga Catalana. També a la l'OK Lliga, i va ser en el partit del Palau quan els de Ricard Muñoz van consumar la primera derrota del curs a la competició domèstica (2-3). Un rival, doncs, que es preveu difícil: “Estan recollint els fruits de molts anys de treball. El Voltregà està sent un equip molt competitiu i sabem que tenen molt bones individualitats, que és un equip ràpid. Haurem d’estar encertats, sobris i jugar amb el cap fred quan vulguin portar el joc al seu terreny”.

Els horaris de la competició

Aquest divendres, el Barça haurà de jugar aquest partit en últim torn dels quarts de final (20h, OK Lliga TV). Si es passa, la semifinal la disputaran en el primer torn de dissabte (17h, OK Lliga TV). Segons els tècnic blaugrana, “és un factor que no ens agrada gaire, perquè l’espai de temps que hi ha és molt ajustat, però que haurem d’acceptar”. “Si un dels dos equips (Barça o Voltregà) arriba a la final haurà de fer 3 partits de màxima exigència en només 40 hores”.

Malgrat tot, Muñoz afegeix que “l’equip arriba en un moment de maduresa”. “Estem involucrats en totes les competicions que tenim i hem de ser conscients de les dificultats que ens trobarem en cada fase de la Copa”, ha sentenciat. Així doncs, el Barça Lassa intentarà revalidar el títol assolit la temporada passada a Reus. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut