Ricard Muñoz: “Guanyar el triplet seria una fita impressionant”

Ricard Muñoz: “Guanyar el triplet seria una fita impressionant”

“Tenim una ocasió d’or d’aconseguir una gesta que fa 10 anys que no s’assoleix i arribem a la Final Four amb molta confiança després d’haver guanyat la Lliga”, afirma el tècnic blaugrana

El Barça d’hoquei afronta aquest cap de setmana la Final Four de la Lliga Europea per sisena vegada consecutiva. Els blaugranes arriben al duel amb dos títols a la butxaca, l’últim aconseguit a la pista del Reus el cap de setmana passat, que els acredita com a campions de l’OK Lliga per quarta temporada consecutiva. “Guanyar el triplet seria una fita impressionant. Hem estat regulars i brillants durant tota la temporada i tenim la Copa d’Europa a tocar”, ha afirmat el tècnic Ricard Muñoz en la jornada oberta als mitjans abans de viatjar a Lleida, ciutat que acollirà la Final Four. El tècnic blaugrana ha destacat: “L’equip té una ocasió d’or d’aconseguir una gesta que fa 10 anys que no s’assoleix”.

El preparador barceloní ha volgut subratllar la importància d’arribar a les semifinals de la competició europea després d’haver conquerit el títol de Lliga: “Arribem amb molta confiança després d’haver assolit el gran objectiu de la temporada i és un punt engrescador de cara a la Final Four”. “Tenim ganes de guanyar aquest títol per tot el treball que ha fet l’equip. Costa molt arribar fins aquí i estem amb la motivació màxima per jugar aquest tipus de partits”.

"Haurem de fer un partit pràcticament perfecte per guanyar"

“Espero que Lleida es vesteixi de gala perquè una fita així s’ho mereix en una fase definitiva en què els detalls acabaran decantant la balança”, ha explicat Ricard Muñoz. Finalment, ha assegurat que l’Oliveirense, el rival a les semifinals, “és un dels clars favorits a guanyar el títol”. “Tots els jugadors són especialistes en les seves posicions i combinen joventut i veterania. Haurem de fer un partit pràcticament perfecte per guanyar”, ha sentenciat.

Els jugadors han atès també els mitjans després de la sessió d’entrenament. A continuació, les declaracions més destacades de Pablo Alvárez, Sergi Panadero i Edu Lamas.

Pablo Alvárez

“És un plus que pugui venir la nostra gent i estigui més a prop sent la Final Four a Lleida. No tenim cap pressió i l’única és la de poder guanyar”.

“Somiem tots a guanyar el triplet. Seria el màxim i ens fa molta il·lusió”.

 “L’Oliveirense té un poder ofensiu espectacular i haurem de fer una gran defensa perquè en aquest tipus de competició no hi ha marge d’error”.

Sergi Panadero

“Esperem que tota l’afició blaugrana vingui i ens animi tant com pugui. El factor públic sol ser important i determinant en aquest tipus de partits i esperem que ens puguin ajudar”.

 “És un honor poder entrar al top 5 de jugadors amb més títols del Club. Estic gaudint molt d’aquesta casa i he guanyat molts títols”.

Edu Lamas

“És el campionat on hi ha els millors d’Europa. Serà molt igualada i guanyarà qui tingui menys errors”.

“L’Oliveirense té dos jugadors amb molta veterania, el Jordi i el Ricardo, i s’han de tenir molt en compte perquè tenen molta experiència en aquest tipus de partits. També haurem de vigilar els joves”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut