CP Vic – FC Barcelona: A superar l'ordre osonenc per donar un cop a la taula

CP Vic – FC Barcelona: A superar l'ordre osonenc per donar un cop a la taula

(20.00 hores, Esport3) L’equip de Ricard Muñoz visita l’Olímpic després d’empatar contra el Reus conscient que s’haurà de fer “un partit gairebé perfecte”

El Barça Lassa d’hoquei patins segueix sense conèixer la derrota en aquesta OK Lliga, però el duel de dimarts contra el Reus (6-6) va ser una prova molt exigent que tindrà un segon episodi aquest dissabte a Vic. L’equip de Ricard Muñoz visita l’Olímpic de Vic (20.00 hores, Esport3) amb la voluntat de superar l’actual segon classificat –empatat a 28 punts amb el Liceo, que rep el Reus– i “fer un cop sobre la taula”. Així ho expressa Ricard Muñoz, que assegura que l’equip segueix “amb molta confiança”.   

El conjunt de la capital d’Osona afronta aquest partit després de nou victòries seguides a la competició regular, havent aconseguit les tres últimes victòries a casa per 1-0. “A Vic haurem de fer un partit perfecte. Contra ells sempre hi ha resultats molt ajustats i saben jugar molt bé amb el marcador”, explica el tècnic blaugrana. “Hi haurà una càrrega tàctica molt important, costa trobar espais a la seva defensa i hi haurà molt respecte”, afegeix. De la seva banda, Marc Gual també ha comparegut davant els mitjans de comunicació, assegurant que “el Vic té un bon bloc i serà un partit molt complicat. Aquest mes de desembre és molt intens i dissabte hi haurà una prova molt dura”.

El conjunt de Ferran Pujalte ha perdut aquesta temporada homes importants com el porter Carles Grau i el golejador Ferran Font, però després d’un mal inici en les tres primeres jornades han reaccionat gràcies a l’adaptació de Gerard Camps –segona porteria menys golejada després del Barça i quatre vegades imbatut- i als gols de Cristian Rodríguez (11), Jordi Burgaya i del capità Romà Bancells (10). Burgaya podria ser baixa en la cita d’aquest dissabte però el cedit blaugrana Sergi Llorca i l’exbarcelonista Mia Ordeig, així com els joves Roger Presas i Martí Casas també tenen pes en el joc dels osonencs. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut