fcb.portal.reset.password

Bargalló, en un partit a Riazor amb el Liceo | FOTO: LUIS VELASCO

Pau Bargalló jugarà al Barça Lassa fins al 30 de juny del 2019. El nou mig blaugrana, de 22 anys, ha viscut l’hoquei patins de ben a prop des de petit, ja que el seu cosí Francesc, i el seus germans Jordi i Oriol, han estat i són jugadors que sempre han estat vinculat a aquest esport. Format a les categories inferiors del Noia Freixenet, ha jugat les últimes dues temporades al Hockey Club Liceo.

Polivalència assegurada

Pau Bargalló és un jugador dretà amb molt recorregut i que destaca pels seus fonaments tècnics tant en l’un contra un, com a passador. La seva alçada -1,85 metres- el dota d’una gran envergadura i compta amb un molt bon xut de mitja distància. Pel que fa a la defensa, és un bon recuperador de boles i té un gran marge de millora en conceptes defensius de controls i ajustaments de la marca.

Pot jugar a totes les posicions de la pista però on més destaca és en la faceta de constructor de joc des de zones laterals i diagonals. Una altra de les seves virtuts és la capacitat per desbordar. Es tracta d’un mig, d’un jugador molt polivalent que pot ocupar diverses posicions i rols dins de l’equip.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();