Noia Freixenet – FC Barcelona Lassa: Visita a l’Ateneu per recuperar l’avantatge

Noia Freixenet – FC Barcelona Lassa: Visita a l’Ateneu per recuperar l’avantatge

(21.00 h, OK Liga TV) L’equip blaugrana juga aquest dimarts a Sant Sadurní el partit ajornat de la 7a jornada amb l’objectiu de tornar a ser líder amb sis punts d’avantatge

Ser el líder de l’OK Lliga i tenir tres punts d’avantatge és un plaer. Ara bé, tenir-ne sis respecte al segon classificat encara és més positiu. Aquesta era la situació del Barça Lassa un cop va finalitzar la sisena jornada contra l’Alcobendas (7-3). El següent duel contra el Noia Freixenet es va ajornar per la presència de Nil Roca i Arnau Xaus a l’Europeu sub-20. Ara ha arribat el moment de posar-se al dia i, si pot ser, tornar a estar sis punts per sobre del Liceo.

El Barça Lassa visita aquest dimarts (21.00 hores, OK Liga TV) l’Ateneu Agrícola de Sant Sadurní havent assolit les set victòries a l’OK Lliga i amb la satisfacció d’haver golejat el Bassano en l’estrena de la Lliga Europea (14-3). El Noia Freixenet, per la seva banda, va tornar a la CERS amb una derrota davant el Follonica (1-2). A l’OK Lliga, els de Pere Varias han superat l’Alcoi (3-5), el Vilafranca (3-5) i el Reus (5-0), mentre que van perdre contra el Manlleu (4-7), el Lloret (2-3) i, en l’últim partit, davant el Liceo (4-3). “El Noia està jugant molt bé i ha sabut conjuntar les incorporacions amb jugadors més experimentats”, ha assegurat Ricard Muñoz.

L’entrenador blaugrana ha destacat que el proper rival “té jugadors joves que corren moltíssim” i que “haurem de defensar amb moltes ajudes i ser pràctics en atac. Haurem de jugar amb molt cap i portar el partit cap allà on volem”. Ricard Muñoz també ha valorat el paper de Nil Roca, jugador cedit pel Barça, a Sant Sadurní d’Anoia. “Està tenint molt minuts, que és la finalitat de la cessió. Això el fa créixer coma  jugador i està aprenent dels seus companys i està aportant coses a l’equip”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut