FC Barcelona Lassa – CP Manlleu: Contundent victòria per seguir en ratxa (4-0)

Amb gols de Barroso (2), Pablo Álvarez i Matías Pascual, els de Ricard Muñoz sumen el setè triomf a l’OK Lliga

El FC Barcelona Lassa d’hoquei patins segueix amb la seva impecable trajectòria en l’OK Lliga després de vèncer per 4-0 al CP Manlleu en un duel en què els blaugrana sempre han dut la iniciativa del joc. Barroso, amb un doblet, Pablo Álvarez i Matías Pascual han estat els autors dels gols culers. Amb aquesta victòria, el conjunt de Ricard Muñoz aconsegueix un ple de triomfs en les set jornades disputades i manté l'avantatge de tres punts amb el seu immediat perseguidor, el Liceo. El conjunt gallec té un partit més que els blaugrana degut a l’enfrontament suspès a la pista del Noia el passat cap de setmana i que es jugarà el proper dia 8.

Tot i tornar a la màxima categoria aquesta mateixa temporada, Ricard Muñoz advertia dels perills del Manlleu en la prèvia del partit. El conjunt de Jefa Rovira, mitjançant un sòlid bloc defensiu i les intervencions d’un extraordinari Jordi Garcia a la porteria, ha posat en problemes durant la major part de la primera meitat als blaugrana amb rapides sortides al contraatac que han obligat Egurrola a intervenir en més d’una ocasió. La primera gran oportunitat del partit ha estat a càrrec dels osonencs després d’una falta directa executada sense èxit per Marc Prat al minut 5. A partir d’aquest instant els atacs del FCB Lassa han estat una constant, convertint Jordi Garcia en l’heroi visitant.

Barroso i Panadero han estat els primers a posar a prova el porter visitant abans de que el Barça Lassa no pogués anotar la primera de les dues faltes directes de les que ha disposat en el primer temps. Primer Pablo Álvarez i poc després Lucas Ordoñez no han pogut batre Jordi Garcia. Enmig d’ambdues ocasions, qui sí ha pogut inaugurar l’electrònic ha estat Matias Pascual, que, en superioritat, ha fet justícia en aprofitar el rebuig en un llançament d’ell mateix. Els osonencs, després de veure’s per darrere en el marcador, han estirat línies i han gaudit de dues grans ocasions a càrrec de Mangas i Ballart que Egurrola s’ha encarregat d’aturar. I quan semblava que s’arribaria al descans amb la mínima renta per als blaugrana, una gran jugada de Pablo Álvarez ha estat culminada per Barroso.

Durant la segona meitat, l’equip de Ricard Muñoz no ha aixecat el peu de l’accelerador tot i tenir el debut en la Lliga Europea aquesta mateixa setmana (dissabte, a les 21 hores reben el Bassano al Palau). Els culers, en una segona meitat molt més còmoda que la primera, han incrementat el marcador fins al 4-0 final mitjançant els gols de Pablo Álvarez (el sisè d’aquesta temporada) i, novament, de Xavi Barroso. El davanter argentí – qui prèviament també s’havia topat amb el pal – ha fet el tercer gol que sentenciava definitivament l’enfrontament i el de Caldes de Montbui ha acabat d’arrodonir la victòria amb una hàbil execució. Als minuts finals, els dos equips han gaudit d’un nou llançament de falta directa que cap dels dos no ha sabut aprofitar. Mangas ha errat davant Egurrola, que manté la imbatibilitat en els tres partits que ha disputat en l’OK Lliga. Per la seva banda, Bargalló ha estavellat la bola al pal en la que ha estat l’última acció de l’enfrontament.