CP Voltregà – FC Barcelona Lassa: Duel d’alta moral

CP Voltregà – FC Barcelona Lassa: Duel d’alta moral

(20.00 hores, OK Liga.TV) L’equip de Ricard Muñoz afronta el segon desplaçament de la temporada davant “el millor Voltregà que ens podem trobar”

Amb màxima moral i confiança. Així arriben Voltregà i Barça Lassa a la cita d’aquest dissabte (20.00 hores, OK Liga.TV) en la tercera jornada de l’OK Lliga. Els osonencs han començat amb optimisme el curs després d’haver empatat davant el Reus (1-1) i d’haver guanyat el derbi a l’Olímpic de Vic (2-3). Els blaugrana, per la seva banda, han sumat els sis punts possibles davant el Vendrell (2-3) i el Lleida (7-0). En el duel al Palau, l’equip es va mostrar molt sòlid i haurà de mantenir l’alt nivell de joc a Sant Hipòlit, on ha obtingut sis victòries, quatre empats i dues derrotes en les últimes dotze visites d’OK Lliga.

Ricard Muñoz ha advertit que el rival d’aquest dissabte és “el millor Voltregà que ens podem trobar”. “Està competint molt bé i està sumant punts davant rivals molt importants”, ha afegit, tot assegurant que es tracta “d’un partit molt valuós i intentarem competir al màxim nivell”. En declaracions a Barça TV, Sergi Panadero també ha comentat que, després de guanyar el derbi osonenc, segur que “estan amb molta confiança”.

L’equip entrenat per Francesc Linares, cinquè a la classificació, compta amb el jove jugador gallec Ignacio Alabart, cedit pel Barça, i s’ha reforçat aquest estiu amb Xavi Crespo (Lloret) i Gerard Teixidó (Breganze). Càndid Ballart, a la porteria, Petxi Armengol, Dani Rodríguez i Èric Vargas són altres peces claus del Voltregà.

Ambdós equips ja varen trobar-se en la primera jornada de la Lliga Catalana, que va finalitzar amb empat (1-1). “Vam jugar quan dúiem poques setmanes de preparació i ara estem més a prop de l’equip que volem arribar a ser”, ha explicat Ricard Muñoz. En el mateix sentit s’ha expressat el veí de Sant Hipòlit, Sergi Panadero: “L’equip està molt més rodat i esperem fer un bon partit”. Qui surti vencedor podrà continuar presumint d’un bon inici d’OK Lliga i mantenir la moral ben amunt.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut