El repte de fer-se fort a Sant Hipòlit de Voltregà

El repte de fer-se fort a Sant Hipòlit de Voltregà

El Barça Lassa jugarà dissabte la tercera jornada d’OK Lliga en una pista molt exigent i amb la voluntat de convertir-se en líder solitari

L’OK Lliga 2016/17 ha començat amb bon peu, amb dues victòries en dos partits (2-3 al Vendrell i 7-0 al Lleida). L'objectiu és mantenir les bones sensacions aquest dissabte (20.00h, OK LigaTV) en la visita a Sant Hipòlit de Voltregà, en un pavelló Oliveras de la Riva que exigirà un alt nivell de joc per fer-se amb els tres punts.

Bon inici del Voltregà

El conjunt de Francesc Linares arribarà amb optimisme a la cita després d’haver guanyat el derbi osonenc a la pista del Vic (2-3) i d’haver empatat a casa, en la primera jornada, contra el Reus (1-1). Els de Ricard Muñoz, doncs, es trobaran amb un equip –i una afició- entusiasmat per seguir invicte. En cas d’endur-se els tres punts de Sant Hipòlit, els blaugrana podrien convertir-se líders en solitari si l’Alcobendas i el Manlleu no s’imposen al Vilafranca i a l’Alcodiam, respectivament.

Diversitat de resultats

En les últimes dotze visites a Sant Hipòlit en compromisos d’OK Lliga, el Barça Lassa ha aconseguit sis victòries, quatre empats i dues derrotes. Una diversitat de resultats que demostra la dificultat que implica sumar punts a la pista del Voltregà.

El curs 2003/04 es va guanyar (0-2) però el 2005 es va empatar (1-1) i el 2006 es va perdre (4-3). El 2007 i el 2008 va haver-hi dues golejades (0-5 i 3-6) i després van arribar tres empats consecutius (2-2, 4-4 i 2-2). El 2013 es va tornar a guanyar de forma clara (2-8) i el curs següent també es va fer un bon paper (4-8). El 2015 es va perdre (1-0) i el març passat es va guanyar (1-4).

L’últim precedent, però, és ben recent. Aquest agost, el Barça va visitar el Voltregà per disputar la primera jornada de la Lliga Catalana, en el primer partit de preparació de la pretemporada. El partit va ser igualat a la pista i també al marcador (1-1). 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut