fcb.portal.reset.password

El líder de l’OK Lliga desitja seguir acostant-se al títol en aquesta Diada de Sant Jordi. Per fer-ho, cal mantenir el ritme de victòries (sis de seguides) i sumar-ne una més en el partit d’aquest diumenge (18.05h, La Xarxa) a la pista del Lloret. El conjunt de Ricard Muñoz va arribar a la 25a jornada amb 11 i 12 punts d’avantatge respecte el Reus i el Vic, que aquest dissabte van resoldre amb victòria els seus compromisos davant el Girona (1-3) i el Vilafranca (2-6) i sumar els tres punts a la localitat marítima permetria tenir opcions de certificar el títol la següent jornada.

L’equip blaugrana afronta aquesta cita després de l’aturada per la disputa de la Copa de les Nacions, amb la presència de Matias Pascual, Lucas Ordoñez, Edu Lamas i Pau Bargalló a Montreux. Ara, però, l’OK Lliga torna davant un rival que no posarà les coses gens fàcils. Segons afirma el tècnic Ricard Muñoz, “els resultats del Lloret són espectaculars” i “és un equip gens fàcil d’atacar”.

El Lloret, que va disputar la Copa del Rei, arriba a la cita després d’aconseguir una important victòria a la pista del Vic (3-5) i suma uns 29 punts que li permeten tenir cert marge sobre el descens. Els seus pilars són el porter Ferran Serra i l’experimentat David Plaza (12 gols) i Marc Grau (21 gols). 

Tornar a dalt