fcb.portal.reset.password

Sergi Panadero seguirà al Barça Lassa una temporada més.

Un dels jugadors més emblemàtics del Barça Lassa d’hoquei patins i del món de l’hoquei seguirà jugant al Palau Blaugrana. Sergi Panadero, de 33 anys, continuarà lligat a la disciplina blaugrana fins al 30 de juny del 2017 i complirà catorze temporades com a jugador del Barça. Fins ara el jugador de Sant Hipòlit de Voltregà ha aconseguit un total de 41 títols que espera ampliar en aquest pròxim any i mig.

Vida blaugrana

Va arribar a les files del FC Barcelona a l’estiu del 2003 procedent del Club Patí Voltregà, i des d’aleshores el seu cognom sempre s’ha associat al club d’hoquei més llorejat d’Europa. Va arribar amb tan sols 21 anys, i un cop acabi el seu contracte el 2017 haurà jugat quinze temporades al primer equip. El ‘9’ del Barça Lassa, un jugador total, continuarà sent una peça fonamental el Barça del futur amb la seva experiència i virtuts. Cal destacar que fins ara ha aconseguit, entre d’altres, deu OK Lligues i set Lligues Europees.

En plena forma

Aquest curs 2015/16 el jugador blaugrana ha marcat 11 gols a l’OK Lliga –és el tercer màxim golejador de l’equip juntament amb Gual– i cinc gols a Europa, competició en la qual és el màxim golejador de l’equip. El ‘9’ ha disputat un total de 30 partits oficials en el que va de curs i ha aconseguit, fins ara, dos títols, la Copa Continental i la Supercopa d’Espanya.

El palmarès de Panadero

10 OK Lligues
9 Supercopes d'Espanya
7 Copes d'Europa
7 Copes Continentals
4 Copes del Rei
3 Copes Intercontinentals
1 CERS

Total: 41 títols

Tornar a dalt