Ricard Muñoz i Lucas Ordoñez: “L’Alcoi no ens ho posarà gens fàcil”

Ricard Muñoz i Lucas Ordoñez: “L’Alcoi no ens ho posarà gens fàcil”

El tècnic blaugrana i el davanter argentí no es refien d’un Alcoi que en les últimes setmanes ha exhibit un molt bon nivell “Crec que hem de deixar de banda la classificació, ho estan fent molt bé les últimes setmanes”, comenta Ordoñez

Lucas Ordoñez i Ricard Muñoz han atès aquest divendres els mitjans informatius per parlar del partit d’aquest dissabte (19 h) contra l’Enrile PAS Alcoi. Tant el jugador com el tècnic blaugrana deixen clar que l’equip alcoià ha fet un pas endavant les últimes setmanes, ha començat a sumar i de ben segur que complicarà les coses al Palau Blaugrana.

“Sempre hi ha petits objectius per complir. Encetem una segona volta en què ja tenim precedents i volem millorar aspectes del joc. Sabem adaptar-nos al que ens plantegen els rivals i hem fet un pas endavant a l’hora de definir i treballem dia a dia per millorar”, ha comentat Ricard Muñoz, que ha afegit: “L’Alcoi té necessitat de punts; últimament han puntuat i vindran al Palau amb ganes i il·lusió per puntuar, hem de fer un bon partit per guanyar per fer un pas endavant a la Lliga”.

Pel que fa a Lucas Ordoñez, el davanter argentí que ha marcat 15 gols a l’OK Lliga, afirma: “Espero que la segona volta sigui millor. A la primera vam perdre dos partits i ho hem de millorar; estem treballant bé i ara estem bé per rebre l’Alcoi”, explica un Ordoñez que explica com va ser el seu debut: “El debut? Sí, va ser el primer partit de Lliga. Era tot molt nou, el Barça venia de ser campió i en aquella ocasió l’Alcoi ens ho va complicar. Demà no serà diferent".

Altres declaracions dels protagonistes

Ricard Muñoz
“L’equip genera molt, defensivament estem intensos i si tenim més encert els partits poden tenir un guió diferent. Hem de ser intensos, dinàmics, jugar sense bola i que els rivals tinguin molta feina”.

“Estem bé, és un mes relativament tranquil i ens permet preparar-nos per a tots els compromisos importants”.

“L’ambient és bo, la gent està molt predisposada a la feina i a competir”.

Lucas Ordoñez
“Individualment no mirem reptes, només volem ajudar l’equip. Si és fent més gols, millor, però sempre pensem en el bé de l’equip i aquest dissabte és molt important”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut