Calendari molt exigent per al Barça Lassa d’hoquei fins al Nadal

Calendari molt exigent per al Barça Lassa d’hoquei fins al Nadal

Els blaugranes visitaran la pista de l’Igualada, el Porto o el Vic abans de l’aturada per vacances de Nadal Els de Muñoz disputaran partits clau de la Lliga Europea i també de Lliga que poden ser decisius per al futur

7 partits abans d’arribar al Nadal i set partits realment complicats i decisius. El Barça Lassa de Ricard Muñoz sap que no pot fallar més a l’OK Lliga i que en competició europea afronta dos partits clau per determinar la seva posició final en la primera fase. Per tant, cal treballar de valent per arribar a aquest tram de la temporada en les millors condicions possibles.

Quatre partits al Palau

L’aficionat blaugrana podrà gaudir de grans partits en els pròxims dies i setmanes. El primer de tots serà aquest diumenge 15, a les 20 hores, contra el Noia Freixenet al Palau. L’equip de Sant Sadurní suma 14 punts en aquest inici de temporada, un punt menys que el Barça Lassa, i està en un gran nivell de joc. Els homes que entrena Pere Varias tenen en Aleix Esteller i Ferran Rosa els seus màxims golejadors amb sis dianes. Més tard seran el SHUM Balder Técnica de Maçanet (4/12, a les 21h) i el Moritz Vendrell (8/12, hora per determinar) els equips que visitaran el Palau en l’OK Lliga. Pel que fa a la Lliga Europea, el FC Porto, un dels grans aspirants a aconseguir la màxima competició continental, visitarà el Palau el dissabte 12 de desembre a les 11.30 hores.

Pistes complicades

Les tres sortides que tindrà el Barça Lassa fins Nadal són de primer nivell. La primer serà el dissabte 21, a les 21 hores, a la pista de l’Igualada Calaf Grup. Les Comes posarà a prova els homes de Ricard Muñoz en un matx que es preveu realment complicat contra un equip que està en línia ascendent. La segona visita en aquest tram final de 2015 serà a Porto el 28 de novembre (18h). Serà un partit decisiu per la lluita per la primera posició del grup A de la Lliga Europea i el Pavilhao Municipal de Fanzeres serà testimoni d’un dels millors partits que es poden veure al món de l’hoquei.

Finalment, l’últim partit del 2015 serà a la pista del Club Patí Vic, l’actual líder de l’OK Lliga amb un punt més que els blaugranes. Els homes de Ferran Pujalte encara no han perdut cap partit en competició domèstica i són el rival a batre en aquest inici de competició, El matx serà el 19 de desembre al Pavelló Olímpic del CP Vic en un horari encara a determinar.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut