Torna la Lliga Europea, torna el millor espectacle d'Europa al Palau

Torna la Lliga Europea, torna el millor espectacle d'Europa al Palau

Aquest cap de setmana arrenca una nova edició de la màxima competició continental d'hoquei patins amb el Barça com a vigent campió La Lliga Europea comença aquest 18 d'octubre i finalitzarà amb la Final Four del cap de setmana del 2 i el 3 de maig

En dos dies torna a començar la Lliga Europea. La millor competició europea de clubs començarà per al Barça de Ricard Muñoz amb un partit espectacular: s’enfrontaran els dos últims campions d’Europa. El vigent, l’equip blaugrana, rebrà al Palau un SL Benfica que va ser el campió el 2013 a Porto.

En aquesta edició 2014/15 continuen competint equips de primer nivell mundial, i també hi diran la seva tres equips de l’OK Lliga, el CP Vic, el Moritz Vendrell i el Liceo de La Corunya. A tots s’hi ha de sumar el Porto, el Juventude Viana, el Valongo i l’abans esmentat Benfica -com a equips portuguesos-, el Forte dei Marmi, el Valdagno, el Breganze i el Bassano -com a representants italians-, el Dinan Quevert i el Vandeenne -com a equips francesos-, a més del Ginebra de Suïssa i el Herringen alemany. Aquests 16 equips opten a l’Eurolliga 2014/15.

El format

Igual que la temporada passada, l’Eurolliga d’hoquei sobre patins comptarà amb una fase prèvia de quatre grups de quatre equips en què els dos primers classificats passaran ronda. A partir d’aquí s’obriran uns quarts de final amb un total de vuit equips que s’enfrontaran en una eliminatòria a doble partit per decidir quins són els quatre equips participants en la Final Four del 2015 ,que es disputarà el 2 i el 3 de maig.

El palmarès

El Barça, amb 20 títols al llarg de la seva història, és l’equip que més cops ha guanyat la Lliga Europea d’hoquei patins. El monopoli català en aquesta competició és evident amb el Reus Deportiu, amb set títols, com el segon més llorejat. El tercer en aquest apartat és el Liceo gallec, amb sis.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut