fcb.portal.reset.password

Ricard Muñoz, en una imatge del partit contra el Reus. FOTO: G. PARGA - FCB

Ricard Muñoz i Sergi Fernández han atès els mitjans informatius com a prèvia del partit contra el Club Patí Vic d’aquest dimarts a les 20 hores. “No tens gaires sessions per preparar els partits, com ells, i és un equip molt ben organitzat, amb una estructura de joc marcada i cohesionada en defensa. Estem acostumats a jugar partits amb rivals que es tanquen. Esperem que sigui un partit en què trobem alguna escletxa”, ha comentat Ricard Muñoz.

Amb la baixa segura de Marc Torra, el preparador blaugrana ha dit que l’equip competirà a un bon nivell: “Un entrenador sempre vol tenir tots els jugadors disponibles per tenir els màxims arguments, contra el Vic no serà així, però intentarem competir a un bon nivell independentment dels jugadors que puguin jugar”. “A l’OK Lliga tots els partits són decisius -ha afegit el tècnic-. És un partit important, però no menys que els punts a la Corunya, que els de l’Alcoi i els afrontem com sempre, amb la mateixa mentalitat”.

Sergi Fernández: “Es pot decidir en els petits detalls”

El porter Sergi Fernández, que va jugar al CP Vic, ha parlat també del partit i de quines en poden ser les claus: “Es pot decidir en els petits detalls, com els penals o les faltes directes. Els porters i els jugadors que les llancen són molt importants, serà un partit molt dur, són forts defensivament i haurem d’estar concentrats perquè no s’escapi cap punt”, ha explicat el ‘10’ blaugrana, que ha afegit que la baixa de Marc Torra “és notable, però ho suplirem entre tots i hem de pensar que aquest partit pot ser clau perquè el Vic està fort i són rivals directes, no podem fallar”.

Tornar a dalt