fcb.portal.reset.password

Ricard Muñoz, atenent els mitjans informatius / VICTOR SALGADO - FCB

El Barça d’hoquei s’enfronta aquest dimarts al Hockey Global Patín Cerceda (21 hores) en partit d’OK Lliga. Després de classificar-se per a la Final Four torna la competició domèstica i l’equip vol seguir mostrant el bon joc per mantenir el lideratge. L’entrenador Ricard Muñoz destaca la perillositat del rival: “És un equip molt ben treballat, ben compensat i el seu entrenador sap explotar a la perfecció les virtuts de l’equip”. “Són ordenats tàcticament, compactes defensivament i tenen molts recursos en l’àmbit ofensiu. És una autèntica final i serà un partit duríssim”, ha admès el tècnic.

Reinaldo, per la seva banda, coincideix amb Muñoz sobre la duresa d’un rival que només ha perdut un partit a casa en tota la Lliga:  “El Cerceda es fa molt fort a casa i amb l’ajuda de la seva afició serà un partit complicat, però anirem amb totes les nostres forces per guanyar i més després de classificar-nos per a la Final Four”.

Aterratge a Santiago

I és que l'avió que traslladava l'expedició blaugrana, per problemes meteorològics, no ha pogut aterrar a la Corunya i ho ha hagut de fer a Santiago. A més, les maletes s'han quedat a Barcelona i arribaran aquest dimarts, el mateix dia de partit.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();