Pablo Álvarez, el primer jugador del Barça que aconsegueix un repòquer

Pablo Álvarez, el primer jugador del Barça que aconsegueix un repòquer

El davanter argentí, que feia un mes que estava lesionat, reapareix amb cinc gols en un dels partits més decisius de la temporada Álvarez ha marcat 33 gols a l’OK Lliga i és el màxim golejador del Barça en el global de les competicions

Fa un mes Pablo Álvarez es va lesionar. Una lesió a l’adductor major de la cama dreta l’allunyava de les pistes per un mes i la seva presència al Barça-Liceo perillava. La seva constància dia a dia, així com la feina feta pel doctor Xavier Valle, el fisioterapeuta Vicenç Rizo, el preparador físic Erik Roqueta, i el recuperador Marcel Moreno van retallar els terminis de recuperació en dies i, amb només tres entrenaments complets, Álvarez es posava a punt, tot i que la seva condició física no era del 100%.

Arribar i moldre

Va arribar dissabte i el cos tècnic va decidir que el millor per a l'equip i per al jugador era sortir en el cinc inicial, amb el cos calent després de l’escalfament. I tot va anar millor de l’esperat, molt millor que un somni. Pablito Álvarez va començar el partit de forma genial i va marcar tres gols a la primera part, que va acabar amb empat a 3. La seva actuació, que deixava sense paraules els 2.500 espectadors que es van aplegar al Palau, no acabava aquí.

En el segon temps, el quart i el cinquè gol també van portar el seu segell, i el gol anotat de falta directa va ser una autèntica meravella. Va enganyar el seu compatriota Grimalt, i amb una exhibició de fonaments va fer el seu primer repòquer de la temporada. Aquest curs, en dues ocasions, havia fet quatre gols però mai cinc. El triomf final per 7-4 el va arrodonir el segon màxim golejador de l’equip, Marc Torra, que va anotar en dues ocasions.

El pròxim repte, Vic

Aquest dissabte, a les 19.30 hores, el Barça d’hoquei patins juga a la pista del Club Patí Vic, un matx que el pot proclamar campió de Lliga. Els blaugranes necessiten sumar un punt dels nou possibles que hi ha en joc o, al contrari, que el Liceo no guanyi els tres partits que resten. Amb vuit punts d’avantatge, els homes de Ricard Muñoz esperen aconseguir l’OK Lliga abans de l’aturada i d’aquesta manera, poder encarar la Final Four de la Lliga Europea en les millors condicions.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut